Activision Rakan Kongsi ASUS ROG Untuk Call of Duty: Black Ops 4

Activision - Call of Duty

Activision Rakan Kongsi ASUS ROG Untuk Call of Duty: Black Ops 4 |  ASUS Republic of Gamers (ROG), mengumumkan perkongsian dengan Activision, untuk keluaran yang akan datang untuk Call of Duty®: Black Ops 4 pada PC. Dari 10 September hingga 12 Oktober, ROG akan menjadi pembekal permainan PC digital pertama Call of Duty®: Back Ops 4.

Activision berkolaborasi dengan ASUS ROG

Pengguna boleh mendapatkan akses kepada permainan dengan membeli produk ROG yang layak semasa tempoh promosi. Dengan dedikasi yang kuat kepada pemain PC, pasukan Call of Duty dan ROG telah bekerjasama rapat dengan kerjasama unik dengan teknologi AURA Sync mereka di pelbagai produk.

“Kami sangat teruja untuk berkolaborasi dengan ASUS Republic of Gamers dengan cara yang tidak pernah berlaku untuk Black Ops 4,” kata Ander Nickell, Pengarah Kerjasama di Activision.” Pasukan pembangunan kami bekerja keras membuat permainan PC Call of Duty yang terbaik. ASUS ROG berkongsi komitmen kepada komuniti, jadi ia adalah wajar untuk membawa bersama jenama kami untuk menyampaikan sesuatu yang istimewa kepada peminat.”

ASUS Republic of Gamers dan Activision telah menikmati kejayaan besar selama bertahun-tahun, di dalam pasaran masing-masing, dan kami teruja untuk membawa keduanya bersama-sama,” kata Vivian Lien, Ketua Pemasaran Global untuk Permainan di Republic of Gamers, dan Chief Marketing Officer di ASUS North America.” ROG secara konsisten menyampaikan pengalaman permainan hebat dengan bekerjasama rapat dengan rakan kongsi dan penerbit, baik dari segi teknologi dan pihak perniagaan. Kami telah bekerjasama dengan pasukan eSports yang kami taja untuk mendapatkan wawasan yang unik dalam memberikan prestasi yang unggul dan inovasi permainan, dan kami juga bekerjasama dengan Activision untuk mengintegrasikan teknologi RGB-lighting kami, AURA Sync, ke dalam versi Call of Duty terkini ini. Sekarang, kami dengan sukacitanya menyampaikan produk ROG yang layak dibundel bersama salah satu tajuk yang paling dinanti-nantikan tahun ini, Call of Duty®: Black Ops 4 pada PC.”

ROG and Call of Duty: Black Ops 4 Bundle

ASUS ROG

Pengguna yang membeli produk semasa tempoh promosi terhad, mulai 10 September, akan layak menerima akses kepada permanan Digital Standard Edition. Untuk maklumat terkini, termasuk senarai produk yang layak untuk Call of Duty: Black Ops 4 bundle, di mana untuk pautan pembelian, dan maklumat penebusan, sila layari www.ROGxBO4.com

Leave a Reply