Ai Tea by Thaitee Tea Sungguh Berkualiti dan Berkhasiat

Ai Tea by ThaiTee Tee logo

Ai Tea by Thaitee Tea Sungguh Berkualiti dan Berkhasiat | Teh mempunyai sejarah panjang yang bermula dari China, yang pada asalnya dibuat sebagai ubatan. Kemudian pada Dinasti Tang bermulanya satu warisan meminum teh setelah beberapa proses penyesuaian dan penambahbaikkan yang dilakukan. Kini Ai Tea by Thaitee Tea membawakan khasiat dan kesegaran teh dalam Sencha Tea dan Pyramid Flower Tea Bag.

Ai Tea by Thaitee Tea sungguh menyamankan

Sebagaimana yang kita tahu, teh mempunyai banyak khasiat dan kebaikan, menjadikan ia satu minuman popular samada panas mahupun sejuk. Ai Tea memperkenalkan dua produk teh popular mereka yang bukan sahaja sedap untuk dinikmati pada bila-bila masa sahaja bahkan mempunyai khasiat yang baik untuk tubuh badan kita.

Khasiat Ai Tea by Thaitee Tea

Sencha Tea

Sencha adalah teh hijau yang diproses, yang didahului dengan pengasapan, selepas tu ia dikeringkan, dan digulung dalam bentuk gelung. Daun teh dipilih dari ladang peringkat tinggi untuk memastikan daun berkualiti dan segar. Menggunakan teknologi “stim” Jepun bagi mengekalkan khasiat yang tinggi dalam daun teh. Warna teh yang hijau segar semulajadi, lebih seakan-akan hijau zamrud, dengan rasa manis dan sedikit astringen.

Sencha Tea dari Ai Tea by Thaitee Tea

Menyediakan Teh Sencha sangat mudah, tuangkan air panas atau air sejuk ke dalam cawan,  masukkan beg Teh Sencha dan rendam 1-2 minit, apabila warna air bertukar warna kehijauan makai a sudah bersedia untuk diminum.

Promosi Sencha Tea
foto kredit: facebook AiTea

Dapatkan tawaran eksklusif ini untuk sekotak Sencha (20 sachet) dengan hanya RM20.90! Beli dua kotak hanya RM35.90!

Pyramid Flower Tea Bag

Flower Tea merupakan campuran daun teh hijau dengan bunga-bungaan yang memberikan rasa yang unik dan menarik serta kebaikan kepada kesihatan si peminum. Terdapat lima teh bunga yang boleh dinikmati seperti berikut:-

Winter Bloom Tea

Ianya campuran Chrysanthemum, Chrysanthemum Musim Sejuk, Daun Bambu dan Jasmine. Gabungan aroma bunga Chrysanthemum dan Melati mampu memberi ketenangan. Ianya juga bagus sebagai anti-penuaan.

Winter Bloom

Rosy Invitation Tea

Teh ini dihasilkan daripada campuran Rose dan Osmanthus. Ramuan bunga mawar dapat mencantikkan kulit. Manakala bunga Osmanthus dapat mengurangkan rasa panas dan juga keletihan badan. Teh ini juga mempunyai agen pencerahan.

Rosy Invitation

Taste of Earth Tea

Ianya campuran Buckwheat, Bamboo Leaves dan Osmunthus. Teh ini dapat memberi kesegaran pada badan kita secara semulajadi. Teh ini juga membantu sistem penghadaman badan.

Taste of Earth

Birth of a Beauty Tea

Teh dari campuran Red Dates dan Ginseng. Ianya mempunyai aroma yang kaya yang hebat. Ramuan di dalam teh ini dapat membantu peredaran darah dalam tubuh badan.

Birth of Beauty

Essence of Red Tea

Mengandungi campuran Rose, Roselle dan Black Grapes. Aroma teh ini sangat menenangkan. Ramuan di dalam teh ini dapat mengekalkan keremajaan kulit wajah, mengurangkan keletihan, meningkatkan metabolisme dan juga mampu menghilangkan rasa dahaga.

Essence of Red

Dijual didalam satu kotak yang mengandungi 5 jenis teh bunga. Dan di dalam set kotak ini terdapat 12 uncang yang dijual pada harga RM39.90 sahaja.

(4 tea bags) Winter Bloom Tea, (2 tea bags) Rosy Invitation Tea, (2 tea bags)Taste of Earth Tea, (2 tea bags) Birth of a Beauty Tea &
(2 tea bags) Essence of Red Tea

Jangan ketinggalan tawaran terhad ini! Dapatkan hadiah teh bunga Ai Tea hanya RM69.90! Terdiri dari satu kotak teh bunga (10 sachet) dan Tumbler (350ml) hari ini (harga normal RM107.90)! Sementara stok masih ada.

Tawaran Terhad
foto kredit: facebook AiTea

Untuk info lanjut tentang produk atau untuk membuat pembelian, sila ke laman facebook Ai Tea by Thaitee Tea di https://www.facebook.com/aiteabythaitee/shop

Mengenai Ai Tea by Thaitee Tea

Ditubuhkan pada tahun 1990, di bawah nama syarikat Thaitee Tea Merchant Sdn Bhd, adalah pengedar utama daun teh berkualiti tinggi di Malaysia. Sebagai perintis industri teh, Thaitee Tea Merchant menganjurkan gaya hidup sihat dan bercita-cita untuk membentuk masyarakat yang sihat.

Sijil Pengiktirafan

Kami sentiasa membuat penyesuaian dan penambahbaikan untuk memenuhi permintaan pasaran untuk teh berkualiti tinggi. Di bawah pengurusan dan pengawasan ketua teh Thaitee, Zheng Ching Chi, pelbagai teh premium telah dihasilkan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *