ASICS Memperkenalkan Kedai Konsep Terkini di Malaysia

The first ASICS concept store in Malaysia launched at Pavilion, Kuala Lumpur

ASICS Memperkenalkan Kedai Konsep Terkini di Malaysia |  ASICS Malaysia memperkenalkan kedai konsep terbaru mereka di Malaysia. Kedai baru di Pavilion KL menarik inspirasi dari warisan Jepun asli ASICS. Direka untuk mewakili warisan lampau dan mantra dan tanda dagangan, Fikiran Tenang, Badan Sihat.

Keadi Konsep Terkini ASICS

Buat pertama kalinya di Malaysia, kedai tersebut mempunyai dua jenama dalam kumpulan ASICS, ASICS dan ASICSTIGER. Asics menawarkan kasut dan pakaian untuk atlet dan peminat kecergasan dan ASICSTIGER adalah jenama gaya hidup yang mengambil pendekatan yang diilhamkan oleh fesyen jalanan ke kasut klasik dan siluet pakaian. Kesenian, muzik, fesyen dan budaya Jepun mempengaruhi visi ASICSTIGER, sering dirayakan melalui kerjasama eksklusif dengan pereka dan seniman yang terkenal di seluruh dunia.

ASICSTIGER

“Kami teruja untuk mengumumkan pelancaran kedai konsep ASICS pertama di Pavilion, Kuala Lumpur. Kedai ini menawarkan ASICSTIGER buat pertama kalinya di negara ini, memperluaskan penawaran kami untuk memenuhi segmen gaya hidup. Rakyat Malaysia kini boleh menikmati kasut prestasi dan gaya hidup bersama dengan pakaian di kedai ini, berkhidmat sebagai pusat sehenti bagi semua pencinta jenama kami, “kata Encik Boon Tib Som Nik, Pengurus Negara, ASICS Malaysia.

Koleksi ASICSTIGER

Kedai yang berkeluasan 2,360 kaki persegi mempunyai konsep yang mudah diteroka dengan ruang komuniti yang selesa. Ia juga menempatkan ASICS Motion ID / Foot ID corner untuk Sistem Pemetaan Kaki 3D yang maju yang menganalisis kaki anda dengan menggunakan laser dan kamera mikro untuk mengesyorkan kasut yang sesuai untuk kaki anda.

Bagi reka bentuk kedai, paparan bersih telah dilaksanakan; campuran lantai konkrit dengan lantai kayu dan dinding tekstur berwarna kelabu dan putih yang rapi dan putih, mewakili warisan ASICS.

Kedai ASICS Pavilion KL terletak di Lot 5.19.00 & 5.20.00, Tingkat 5, Pavilion Kuala Lumpur.

#ASICSMalaysia #IMoveME

Leave a Reply