AVON LIFE COLOUR Haruman baru rekaan bersama Avon dan Kenzo Takada

Avon_Colour6601

AVON LIFE COLOUR Haruman baru rekaan bersama Avon dan Kenzo Takada | Pancarkan kegembiraanmu pada dunia dengan Avon Life Colour, haruman seindah dirimu. Avon memperkenalkan haruman eksklusif buat gadis dan jejaka, dicipta bersama pereka terkemuka Kenzo Takada.

Haruman pelbagai-sensori ini menghidupkan personaliti penuh keriangan dan kegembiraan buat semua di sekelilingmu. Diinspirasikan oleh prisma, botol uniknya direka oleh Kenzo Takada bagaikan sejalur sinar cahaya yang memancar rona-rona prisma yang menakjubkan. Dengan kejayaan dalam bidang fesyen dan haruman antarabangsa selama 40 tahun., Kenzo Takada dianggap merevolusi fesyen dan melangkau batasan kreativiti dengan palet rona-rona ria. Kolaborasi beliau bersama Avon telah melahirkan AVON LIFE COLOUR – haruman yang benar mencermin kreativiti dirinya.

Haruman sungguh menggembirakan ini menyerlah dengan positiviti dan memukau dengan kombinasi unik pir segar, raspberi, magnolia serta kehangatan orris dan kayuan cedar.

Avon LIFE COLOUR for her

Gagah dan sofistikated, haruman moden maskulin ini mengetengahkan letusan prismatik kekal lama dari lemon, halia, magnolia, green Mate Absolute, vetiver dan oakmoss.

AVON LIFE COLOUR for him

Avon Life Colour for Her EDP 50ml & For Him EDT 75ml boleh didapati dari Wakil Avon, Butik Kecantikan AVON, atau dari shop.avon.my. Untuk maklumat lanjut, hubungi talian bebas tol AVON di 1-800-18-AVON (2866).


Tentang Avon

Avon merupakan syarikat yang, selama 130 telah berdiri teguh memperjuang kecantikan, inovasi, optimisme dan paling ulungnya, demi wanita. Barangan Avon merangkumi pelbagai rangkaian dan jenama terkemuka seperti ANEW, Avon Color, Skin-So-Soft, Advance Techniques, Naturals dan Avon Intimates. Dijual melalui hampir 6 juta Wakil Avon bebas yang aktif, barangan Avon terus mejelitakan pengguna di lebih 70 negara serata dunia. Ketahui lebih lanjut tentang Avon dan barangannya di shop.avon.my

Leave a Reply