Bersedia Untuk Tahun Baru Dengan Motorola One

Motorola Shopee

Bersedia Untuk Tahun Baru Dengan Motorola One | Tahun Baru mengajak Anda Yang Baru untuk menekan butang ‘reset‘ untuk memulakannya sekali lagi. Pakaian baru, alat memasak baru, pakaian sukan baru, dan sebagainya. Semasa anda sibuk ‘scroll‘ melalui pelbagai barangan yang perlu anda ada di Shopee bagi memenuhi kehendak anda, jangan lupa untuk melihat motorola one yang baru kerana ia menjanjikan pengalaman pengguna yang pintar, selamat dan menakjubkan.

motorola one

Motorola one adalah penambahan terbaru telefon pintar kepada keluarga Motorola serta salah satu telefon Android One[1] terbaru. Telefon Android One datang dengan perisian Google terbaru terbina dalaman dan inovasi AI yang berkuasa untuk membantu pengguna menyelesaikan sesuatu dengan mudah. Anda mungkin merasa nostalgia dengan telefon flip ikonik Motorola tetapi telefon yang bergaya dan rapi ini juga padat dengan kuasa, dengan fungsi yang anda tidak mahu ketinggalan.

Dengan pelanggan Shopee Malaysia yang meningkat 16 juta kini mendapat peluang untuk memiliki telefon dengan perkongsian di antara platform e-dagang dan Motorola dan pelancaran motorola one di Shopee. Telefon pintar ini boleh didapati secara eksklusif di platform dari 9 Januari 2019 hanya RM799.

motorola on shopee

“Kami gembira untuk berkerjasama dengan Motorola untuk satu pelancaran motorola eksklusif ini kerana kami percaya ia adalah telefon pintar yang mempunyai semua ciri yang akan dimanfaatkan dan dialami. Melalui perkongsian ini, platform kami mempunyai peluang untuk menawarkan produk yang lebih luas, dalam kes ini, telefon pintar, kepada pembeli bijak kami. Mereka mampu membuat perbandingan antara model dan menentukan yang paling sesuai dengan mereka, keperluan dan gaya hidup mereka. Bukan sahaja kami mahu menyediakan platform yang mesra pengguna, boleh dipercayai dan bersepadu, kami juga mahu terus membangunkan perkongsian strategik dengan jenama yang mantap dan membantu mengembangkan capaian mereka dalam talian, “kata Calvin Teng, Pengurus Kategori Shopee Malaysia.

Pintar: Motorola one ditetapkan untuk membuat tajuk utama dengan ciri uniknya yang mungkin juga memperdayakan pengkritik dengan tipu muslihat. Sebahagian daripada inovasi yang dikuasakan oleh AI terkini termasuk Lens Google di mana pengguna menggunakannya untuk mencari apa yang mereka lihat. Kenal pasti mercu tanda, mencari resipi, semak imbas pakaian dan banyak lagi tanpa perlu menaip enjin carian. Bagaimanapun, Google Assistance, membolehkan pengguna membuat panggilan, jawapan carian atau menonton video di YouTube melalui pengaktifan suara. Selain itu, dengan Google Photos, pengguna boleh mendapatkan storan foto resolusi tinggi tanpa had di awan, di atas penyimpanan 64GB yang terdapat pada telefon.

Selamat: Android One memberikan pengguna ketenangan fikiran dengan kemas kini keselamatan bulanan selama tiga tahun, dan dengan Google Play Protect mengesan dan mengesahkan lebih 50 bilion aplikasi setiap hari untuk memastikan telefon selamat dan terjamin dari ancaman dalam talian.

Cukup Menakjubkan: Dengan pemproses Qualcomm® Snapdragon TM 625 2.0 GHz octa-core, pengguna akan menikmati prestasi kelajuan puncak, peranti bertindak balas dengan serta-merta untuk setiap ketikan, sentuh dan leretan. Sangat berharga 5.9″ HD + 19:9 paparan Max Vision yang sangat luas membolehkan mereka melakukan perkara dengan selesa seperti membaca buku, merakam video, bermain permainan, menonton filem dan melaukan banyak tugas dengan lebih mudah dengan skrin terpisah. Sistem kamera pintar berkembar 13MP dan kamera selfie 8MP serta potret, cinemagraph, spot colour dan mod time-lapse membolehkan pengguna merakam momen dengan mudah dan jelas. Dapatkan bateri[2] penuh dengan caj tunggal; untuk caj yang cepat, pengecas TurboPower membolehkan sehingga 6 jam kuasa dalam hanya 20 minit pengecasan.

Motorola juga akan menjadi antara yang pertama menaik taraf kepada Android™ 9 Pie selepas pelancarannya. Untuk mendapatkan tangan anda pada motorola yang baru, sila lawati https://shopee.com.my/motorola.os


1motorola one initially launched on Android O, and will receive OS upgrades to P and Q; security updates will be provided for three years from the initial global launch date of September 2018. motorola one power initially launched on Android O, and will receive OS upgrades to P and Q; security updates will be provided for three years from the initial global launch date of October 2018.

2All battery life claims are approximate and based on a standard mixed use profile. The mixed use profile is based on Motorola devices on major 4G LTE networks with excellent coverage and includes both usage and standby time. Out-of-box settings are applied to the mixed use profile to project battery performance. Actual battery performance will vary and depends on many factors including signal strength, network configuration, age of battery, operating temperature, features selected, device settings, and voice, data, and other application usage patterns. Battery must be substantially depleted; charging rate slows as charging progresses.
3Supports up to 256GB microSD card, microSD cards sold separately. Content with DRM restrictions may not be able to be moved to the card.

Leave a Reply