Cheese Tarik Crust Dari Domino’s Kembali

Cheese Tarik Crust Baru banner

Cheese Tarik Crust Dari Domino’s Kembali |  Domino’s Pizza telah melancarkan Cheese Tarik Crust nya pada November 2017 yang lalu dan ia mendapat sambutan di luar jangkaan sehinggakan cheese cheddar kehabisan stok. Tapi jangan risau, kini stok cheese cheddar kembali bermula 18 Disember 2017 dan anda boleh ke outlet Domino’s untuk memesan Cheese Tarik Crust anda.

Cheese Tarik 1

 

Bila dah pesan Cheese Tarik Crust anda, jangan la lupa untuk mengambil bahagian dalam #CheeseTarikChallenge. Mana la tahu rezeki anda, dapat memenangi 1 tahun bekalan Domino’s pizza percuma…. Baru la best kan!

Cheese Tarik Crust Challenge

Untuk pengetahuan semua, peraduan #CheeseTarikChallenge ini bermula pada 27 November 2017 sehingga 7 Januari 2018. So masih berpeluang untuk memenangi hadiah lumayan tu.

Cara Mengambil Bahagian #CheeseTarikChallenge

 1. Beli Pizza Keju Domino’s Pizza Tarik Crust.
 2. Keluarkan kerak pizza, ‘tarik’ dengan cara yang paling kreatif dan snap foto.
 3. Hashtag #CheeseTarikChallenge dan tag @Dominosmy
 4. Tag / cabar sekurang-kurangnya seorang kawan untuk mencubanya.
 5. Lengkapkan slogan ini “Saya tertariiik ke Domino’s Cheese Tarik kerana …” dalam Bahasa Inggeris atau Bahasa Malaysia.
 6. Siarkan di Facebook, Twitter atau Instagram. (Pastikan tetapan privasi jawatan ditetapkan kepada orang awam)

Hadiah Yang Menanti Para Pemenang

 1. Hadiah diberikan kepada pemenang mingguan selama 4 minggu sepanjang pertandingan.
 2. Pemenang tempat pertama akan mendapat 1 tahun bekalan pizza Xtra Besar (12 kupon e-pizza Xtra Besar yang dikreditkan dengan kesahihan 1 tahun)
 3. Pemenang tempat ke-2 akan mendapat 1 tahun bekalan pizza besar (12 pizza kupon besar yang dikreditkan dengan kesahihan 1 tahun)
 4. Pemenang tempat ke-3 akan mendapat bekalan pizza selama 1 tahun (12 saiz biasa e-kupon biasa dikreditkan dengan kesahihan 1 tahun)
 5. 5 Hadiah Saguhati adalah 1 Keju Besar Tarik Crust pizza e-kupon yang dikreditkan dengan kesahihan 2 bulan untuk setiap pemenang.
 6. 10 Hadiah Saguhati adalah 1 Keju Regular Tarik Crust pizza e-kupon dikreditkan dengan kesahihan 2 bulan untuk setiap pemenang.

Selain daripada itu, Domino’s juga mengadakan aktiviti ‘Tarik’ untuk Amal di mana untuk setiap cabaran yang telah diselesaikan, Domino akan menyumbang kepada inisiatif komuniti akhir tahun. Domino’s akan menyumbang kepada inisiatif komuniti berdasarkan bilangan cabaran yang berjaya dilakukan melalui pos di media sosial. Semakin banyak cabaran yang di pos, lebih banyak Domino akan menderma kepada mereka yang memerlukan!

Semua ini tertakluk kepada terma dan syarat seperti berikut:

 1. Pihak Penganjur mempunyai hak untuk menggantikan mana-mana hadiah yang sama nilai tanpa notis terlebih dahulu.
 2. Pemenang akan dihubungi oleh penganjur melalui media sosial dan pemenang dikehendaki memberikan nama, nombor telefon, alamat surat dan alamat emel mereka.
 3. Peserta yang gagal menyediakan butiran peribadi mereka dianggap tidak berminat untuk menerima hadiah mereka.
 4. Semua peserta mesti mematuhi peraturan dan peraturan pertandingan untuk layak memenangi.

Apa tunggu lagi, jom sertai #CheeseTarikChallenge !

Leave a Reply