Dapatkan Percutian Idaman Anda di Traveloka Sale-abration dan Matta Fair!

Sale-Abration Banner

Dapatkan Percutian Idaman Anda di Traveloka Sale-abration dan Matta Fair! | Asyik kerja, kerja, kerja la Papa nie….. jom la kita pergi bercuti, komen anak bertuah Naz. Diam tak diam dah masuk bulan September 2019 sudah! Dan kebiasaannya memang kami plan hujung tahun untuk bercuti-cuti bersama keluarga. Disebabkan teguran ini la Naz mula merancang percutian kami. Tapi kena la cari offer atau pakej-pakej menarik, maklum la kena la berbajet juga…. nanti awal tahun nak pulak siapkan bajet persekolahan sesi baru pula. Macam biasa Matta Fair 2019 promotion package pasti kebabom kan tapi Naz memang malas nak bersesak, jadi Naz akan rujuk sahaja pada tawaran yang disediakan oleh Traveloka Sale-abration 2019!

Traveloka Sale-abration 2019 Padat Dengan Pelbagai Tawaran

Haaaa meh Naz kongsikan kepada anda tentang promosi Traveloka Sale-abration yang berlangsung dari 26 Ogos sehingga 27 September 2019. Yang bestnya dengan Traveloka, Naz boleh membuat perbandingan dan pilihan percutian hanya di telefon pintar saja menerusi aplikasi telefon Traveloka yang telah dimuat-turun lebih dari 30 juta kali…. Jadi fahamkan kenapa Traveloka menjadi pilihan Naz.

Melalui Traveloka nie, tiada harga tersembunyi sebab harga yang disenaraikan termasuk semua cukai, surcaj dan yuran pembayaran yang dikenakan. Tak lah terkejut beruk nanti tiba-tiba kena bayar lebih pulak. Selain itu ia merupakan one-stop-centre kerana menyediakan pelbagai keperluan perjalanan dalam satu platform, membolehkan Naz untuk membuat tempahan penerbangan, hotel, aktiviti-aktiviti menarik (Xperience) dan airport transfer.

one-stop-centre

Promosi Traveloka Sale-abration ini bukan hanya tertumpu pada destinasi domestik sahaja, bahkan meliputi ke negara-negara Asia, Eropah dan lain-lain lagi.

Jualan Traveloka Sale-abration tahunan ini menawarkan tawaran perjalanan terbesar yang anda perlukan! Hanya perlu beli tiket penerbangan dan anda akan mendapat tawaran hebat untuk hotel, Xperience, airport transfer dengan penjimatan sehingga RM350. Best kan!

Traveloka Sale-abration 2019

Antara tawaran-tawaran hebat yang anda boleh ambil kesempatan adalah seperti:

• Penerbangan Domestik: 5% OFF, sehingga RM60
• Penerbangan Antarabangsa: 5% OFF, sehingga RM120
• Hotel: 10% OFF, sehingga RM80
• Xperience: 20% OFF, sehingga RM100
• Airport Transfer: 25% OFF, sehingga RM50

Haaaa dapatkan kod kupon ini untuk flight promotions samada penerbangan Domestik mahupun penerbangan Antarabangsa:

Bali Pilihan Percutian Kami

Untuk kali ini, kami bercadang untuk ke Bali.Kenapa Bali? Selain ada kenangan kami 12 tahun yang lalu, kami ingin menghabiskan masa di pantai mereka yang cantik.

Untuk ke Bali, tiket penerbangan bermula dari RM389 dan waktu perjalanan dari sekarang hingga 31 Disember 2019. Bila Naz gunakan aplikasi mobile Traveloka, Naz dapat anggarkan perbelanjaan untuk 3 dewasa dan 1 kanak-kanak. Tengok siap boleh rekomen Flight + Hotel sekali dengan harga….senang kan!

Website Traveloka
Traveloka Mobile App

Dengan menggunakan kod kupon penerbangan antarabangsa ke Bali, Naz mungkin boleh dapat lagi diskaun tambahan sehingga RM120 untuk setiap tiket (tertakluk kepada terma dan syarat).

Cepat, Mudah dan Senang kan hanya di hujung jari saja…

Jadi sebagai alternatif kepada Matta Fair 2019, anda boleh mengambil peluang seperti Naz dengan Traveloka Sale-abration 2019 untuk merancang percutian anda sambil menikmati tawaran-tawaran hebat yang ada. Pilih saja samada melalui laman web Traveloka atau muat-turun aplikasi Traveloka sekarang juga.

Mengapa perlu bersesak-sesak, Traveloka kan ADA!

Website: www.traveloka.com/en-my

Facebook: www.facebook.com/TravelokaMY

Instagram: www.instagram.com/TravelokaMY

#TravelokaSaleabration2019 #FlightPromotions #MattaFair2019 #CutiCuti #JalanJalan

Leave a Reply