derma365 Penjagaan Kulit Sensitif Anda Setiap Hari

derma365 Penjagaan Kulit Sensitif Anda Setiap Hari |  Panas terik yang melampau, pencemaran udara dan perubahan suhu yang mendadak boleh mengakibatkan kekurangan penghidratan kepada kulit yang akan menyebabkan kulit jadi sensitif dan kering. Anda pasti tidak ingin kulit anda jadi tidak selesa, kering atau mengelupas kan!

Cleanser Soap & Lotion

Baru-baru ini Naz dijemput untuk menguji sendiri produk terbaru dari derma365 yang dibangunkan oleh Baxter Laboratories dan dibuat di Australia. Pusat Makmal, Pusat Penyelidikan & Pembangunan Baxter mempunyai kepakaran kulit yang sangat baik dan mengembangkan teknologi dermatologi yang memenangi anugerah. Dengan pengetahuan dan komitmen yang tinggi terhadap keperluan kulit yang unik, semua produk diformulasikan mengikut piagam piagam dan piawaian kualiti yang ketat.

derma365 facts

Produk derma365

derma365 adalah produk yang terbukti secara klinikal dan dermatologi yang dirumus khas untuk menawarkan penyelesaian kulit sensitif harian anda dan keluarga anda. Kulit yang sihat memerlukan penjagaan khusus setiap hari, bukan sahaja apabila masalah kulit timbul. Inilah sebabnya mengapa derma365 Gentle Cleanser and Lotion adalah pH-seimbang dan hypoallergenic, untuk menenangkan kulit dan melindungi kulit daripada persekitaran luaran yang keras. Semua produk derma365 dirumus menjadi lembut pada kulit dan formulasi bebas daripada sabun, colourant, wangi, MIT, parabens, lanolin, bahan-bahan yang berasal dari haiwan, minyak mineral, SLS dan SLES.

Pelancaran derma365

Gentle Cleanser

Formula yang lembut, pH seimbang dan hypoallergenik, diuji secara klinikal dan terbukti dermatologically, khusus untuk pembersihan dan pelembapan harian. Ia sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit yang sensitif dan kering, di kedua-dua muka dan badan. Ia membersihkan dan menenangkan kulit kering dan membantu mempromosikan perlindungan kepada kulit dari persekitaran luaran. Perumusan ini bebas daripada sabun, colourant, wangian, MIT dan parabens, juga tidak komedogenik yang tidak akan menyumbat liang-liang kulit.

gentle cleanser

Harga RM48.90 untuk 500ml derma365 Gentle Cleanser boleh didapati secara eksklusif di kedai Guardian.

Gentle Lotion

Formula yang lembut, pH seimbang dan hypoallergenic, diuji secara klinikal dan terbukti dermatologi, khusus didedikasikan untuk pelembapan harian. Ia sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitif dan kering, pada kedua-dua muka dan badan. Ia melembapkan kulit dan membantu mencegah dehidrasi untuk kulit lembut dan licin. Ia melegakan kulit kering dan membantu mempromosikan perlindungan kepada kulit dari persekitaran luaran. Losyen mudah disebarkan, diserap dengan cepat dan mempunyai rasa tidak berminyak. Perumusan ini bebas daripada sabun, colourant, wangian, MIT dan parabens, juga tidak komedogenik yang tidak akan menyumbat liang-liang kulit.

gentle lotion

Harga pada RM34.90 untuk 200ml derma365 Losyen lembut boleh didapati secara eksklusif di kedai Guardian.

Ujikaji Yang Dilakukan

Terdapat beberapa ujikaji ringkas telah dilakukan bagi mendapatkan perbandingan antara produk derma365, sabun buku dan sabun cecair.

Bersedia untuk menjalankan ujikaji

Experimen

Test Result

Foam Test

After Feel Test

Rata-rata hasil ujian yang dijalankan, Naz mendapati:

  • Sabun Buku – mempunyai bacaan pH yang tinggi, mempunyai rasa berminyak dan banyak buih terbentuk – ini menyumbang kepada punca kulit menjadi kering dan sensitif.
  • Sabun Cecair – mempunyai bacaan pH yang tinggi, tidak berminyak dan kurang buih terbentuk – ini juga boleh menyumbang kepada punca kulit menjadi kering dan sensitif untuk jangka masa panjang.
  • derma365 – mempunyai bacaan pH yang bagus, meresap ke dalam kulit dengan cepat dan tidak berbuih – sangat ideal untuk kulit.

Oleh itu, jika mahu kulit sihat dan lembut, Naz sarankan anda menggunakan produk derma365 setiap hari.

2 thoughts on “derma365 Penjagaan Kulit Sensitif Anda Setiap Hari

Leave a Reply