ESCAPE Mencuit Dengan Lawak Ke Der 3 Di Istana Budaya

Cuit Cuit ESCAPE

Lawak Ke Der 3 mula dipentaskan di Istana Budaya bermula 4 Disember hingga 8 Disember 2013. Bak kata yang dah menonton (termasuklah aku), memang rugi lah siapa yang tak tengok Lawak Ke Der 3 kali ini.

Lawak Ke Der 3 Tiket

Dengan kehadiran muka-muka baru seperti kumpulan Jambu dan Douglas Lim, pasti akan membentukkan lagi six-pack perut anda dengan lawak tahap ke-4 mereka “best giler ba** si**” (tak leh sebut penuh hehehe).

Ada yang kata Lawak Ke Der 2 lagi kelakar, ada yang kata Lawak Ke Der 3 yang terbaik. Nak tau best ke tak best kenalah tengok.

Lawak Ke Der 3 Star

Aku nak ucapkan terima kasih yang tak terhingga kepada pihak ESCAPE kerana telah sponser tiket untuk menyaksikan pementasan Lawak Ke Der 3.

Memang tak dapat dinafikan lagi kehebatan Lawak Ke Der 3 ini kerana tiket-tiket habis dijual. Kira ramai jugak lah yang frust menonggeng sebab tak dapat atau tak sempat nak tengok.

TAPI TUUUNNNNGGGGUUUU……

 

Lawak Ke Der 3 BlogAda berita baik dari ESCAPE untuk peminat Lawak Ke Der 3. Anda boleh menyaksikan Lawak Ke Der 3 secara eksklusif di ESCAPE mulai 31 Disember 2013….dan selama 6 bulan tu….lama kan kan kan

Tiada alasan lagi, jangan lepaskan peluang untuk menyaksikan Lawak Ke Der 3 di ESCAPE.

Peraduan Cuit-Cuit Menang Duit @ ESCAPE

Bercakap mengenai peluang, ini ada satu lagi peluang yang mesti direbut oleh pelanggan Celcom. Sertailah peraduan Cuit-Cuit Menang Duit @ ESCAPE yang menawarkan hadiah tunai RM5,000 setiap hari! Wow hebatkan. Bagaimana caranya?

Mudah sahaja….begini caranya:-

  1. Mulai 7 hingga 27 Dis 2013, pelanggan Celcom perlu menonton YouTube Channel – cuit-cuit @ESCAPE atau klik: https://www.youtube.com/channel/UCj_-0IGMHwc2r7tDLv2De2g setiap hari untuk menjawab satu teka-teki yang akan dikemukakan oleh pelawak Lawak Ke Der 3.
  2. Pelanggan Celcom dikehendaki meneka dan menghantarkan jawapan yang tepat dengan cepat ke 20888. Jawapan tak perlu panjang. Cukup dengan hanya satu perkataan.
  3. Nak tahu tahu lebih? Layari —>> laman web ESCAPE

Apa itu ESCAPE?

Mari kita kenali ESCAPE dengan lebih dekat lagi. ESCAPE merupakan dunia hiburan peribadi anda yang boleh anda bawa ke mana sahaja. Kini anda boleh nikmati pelbagai video hebat, filem, konsert, berita, acara terkini dan banyak lagi, semuanya setempat.

Cuit Cuit ESCAPE

Anda boleh memilih untuk membayar dan menonton filem kegemaran dengan sekali bayar atau melanggan akses bulanan tanpa had, hanya RM25 sebulan!

Terdapat lebih daripada 500 filem dan rancangan untuk dipilih merangkumi pelbagai genre seperti aksi, ngeri, komedi, drama, seram, cinta dan lain-lain lagi.

Tak ketinggalan termasuk konsert terkini, acara karpet merah yang eksklusif, berita terbaru dan banyak lagi.

Teman hiburan yang sentiasa bersama anda bila-bila masa, di mana jua.

Anda boleh tontoninya menerusi telefon bimbit, komputer riba, tablet dan komputer peribadi, lancar dari peranti ke peranti (sesuai dengan iOS, Android, MacOS dan Windows).

Dengan rangkaian terpantas Celcom, anda boleh menikmati kesemua tayangan tanpa tersekat-sekat atau perlu menunggu lama.

Anda juga bebas untuk berhenti dan sambung tayangan program pilihan anda pada bila-bila masa, di mana-mana jua.

Kini anda takkan terlepas menonton filem atau drama bersiri kegemaran anda.

Dengan ESCAPE, anda boleh:

•  Henti & sambung tayangan  •  Akses melalui Pelbagai peranti  •  Bila-bila masa, di mana-mana jua

Untuk maklumat lanjut, layari www.ESCnow.com sekarang.

 

 

Leave a Reply