Hello Perfect Match dari Motorola Sempena Valentine’s Day

Hello Perfect Match dari Motorola Sempena Valentine’s Day |  Teman lelaki datang dan pergi tetapi teknologi kekal untuk berinovasi dan membangkitkan semangat. Katakanlah #HelloPerfectMatch di hari Valentine ini dan temui diri anda yang istimewa dengan Motorola Malaysia. Teruskan membaca sehingga habis untuk mencari yang sesuai untuk anda, tidak kira apa minat anda, serta cara untuk memenangi hadiah khas Hari Valentine ini.

Motorola Valentines Day 2018 - Hello Perfect Match

The Jack-of-all-trades – Moto Z2 Play

Z2Play

Adakah anda jenis gadis yang menginginkan pengembaraan? Bagaimana jika kami memberitahu anda bahawa kami boleh memasangkan anda dengan pasangan yang dapat mengejutkan anda pada setiap masa? Dia lebih lancar daripada perlawanan Tinder terbaru anda dan lebih bijak daripada sesetengah lelaki. Lelaki ini hanya menunggu anda meneroka pelbagai aspek keperibadiannya – teman lelaki Instagram, junkie muzik, peminat filem, peminat geek – anda tidak akan tahu apa yang dia akan menjadi seterusnya, tetapi anda boleh yakin bahawa dia akan di sebelah anda melalui masa yang baik dan yang buruk.

Moto Mod

Moto Mod Z2Play

Sekiranya atribut ini telah membuat anda jatuh kepala lebih tinggi, maka Moto Z2 Play adalah satu untuk anda! Dengan pelbagai Mod Moto yang boleh mengubah telefon anda menjadi apa sahaja yang anda mahu, ini meliputi semua keperluan anda dari A hingga Z.

The Dark Horse – Moto G5S Plus

Motorola mempunyai seseorang yang mungkin sesuai dengan keutamaan anda. Dia manis, intuitif, dan mempunyai elemen kejutan yang tidak mungkin anda jangkakan, menjadikan hubungan ini menyeronokkan dan menarik. Dia mempunyai dua mata terlatih untuk melihat estetika setiap gadis perlukan untuk saat-saat #ootd dan tidak akan mengecewakan ketika mengambil gambar yang sempurna itu.

G5S Plus

Untuk gadis yang suka teman dengan mata terperinci, Moto G5S Plus pasti akan menyenangkan. Telefon ini bukan sahaja dilengkapi dengan ciri kamera dwi belakang, tetapi juga menawarkan pelbagai ciri unik untuk memamerkan bahagian terbaik anda.

The Bad Boy – Moto X4

Bujang ketiga Motorola ibarat apabila anda memegangnya, anda tidak akan mahu melepaskanya pergi. Dia hanya mengejar perkara-perkara terbaik dalam kehidupan dan juga termasuk anda. Dia mempunyai luaran cantik tetapi, di dalamnya, dia hanya mahu seseorang menghargai dia kerana dia. Bagaimana anda boleh melepaskan peluang ini? Buka kunci hatinya dan biarkan dia menunjukkan kepada anda apa yang dia mampu lakukan.

Kelihatan menarik dan mempesonakan, Moto X4 adalah sahabat setia, dibina  dengan teknologi IP68 Water Resistant. Tunjukkan dengan bangga pada bila-bila masa kerana ia akan didatangkan dalam warna hitam klasik atau biru moden.

The Nice Guy – Moto E4 Plus

Dan akhirnya, Moto E4 Plus. Dengan harga yang berpatutan dan hayat bateri yang besar, Moto E4 Plus adalah satu peranti yang mempunyai fungsi asas dan sesuai untuk penggunaan keluarga anda.

Peraduan #HelloPerfectMatch

Untuk peluang mencairkan hati kami dan cari #HelloPerfectMatch anda, sila lawati laman Facebook Motorola Malaysia rasmi di http://bit.ly/MotoVday2018 untuk memberitahu kami kisah cinta anda dan berpeluang memenangi Moto G5S Plus Hari Valentine ini.

 

Leave a Reply