HONOR Watch Magic Habis Terjual Dalam SATU JAM

Watch_Magic_Sold_Out_v4

HONOR Watch Magic Habis Terjual Dalam SATU JAM semasa Pelancaran Jualannya! | HONOR, e-jenama mudah alih global terkemuka, mengumumkan bahawa HONOR Watch Magic yang baru dilancarkan sudah habis dijual di hihonor.com/my, hanya dalam masa sejam mulai jualannya hari ini!

HONOR Watch Magic

HONOR Watch Magic dilancarkan di Paris empat hari lalu pada 22 Januari 2019, bersama dengan HONOR View20, peranti perdana terbaru HONOR dengan kamera belakang 48MP pertama di dunia, teknologi Link Turbo, dan reka bentuk kamera ‘Punch Hole’ di skrin.

Bergaya dan anggun, HONOR Watch Magic telah disediakan secara eksklusif di hihonor.com/my dengan harga RM599.

Sebaliknya, mereka yang berminat untuk membeli HONOR View20 diminta untuk ke roadshow terbesar HONOR Malaysia yang terletak di Tingkat Bawah @Highstreet di 1 Utama, kerana HONOR menawarkan hadiah premium bersempena dengan pelancaran jualan. Peranti ini tersedia pada harga RM1999 (6GB + 128GB) dalam warna Sapphire Blue dan klasik Midnight Black yang menakjubkan, dan RM2499 (8GB + 256GB) untuk warna elegan Phantom Blue yang direka bersama dengan Moschino.

The HONOR View20 dilengkapi dengan Band HONOR 4 secara PERCUM dan beg HONOR yang eksklusif, hanya untuk 800 pembeli pertama!

HONOR View20 adalah telefon pintar inovatif yang didorong oleh inovasi dalam seri utama HONOR View, dan diperkenalkan ke pasaran global dengan tiga teknologi dunia pertama.

Untuk maklumat lanjut mengenai HONOR Watch Magic, HONOR View20 atau HONOR Malaysia, sila lawati laman web dan portal e-dagang rasmi HONOR di http://hihonor.com/my, atau jatuhkan laman Facebook rasmi mereka di www.facebook.com/HonorMY/ untuk maklumat terkini yang menarik.

Leave a Reply