HP Brand Day di Shopee Dengan Diskaun Hebat

HP Brand Day at Shopee

HP Brand Day di Shopee Dengan Diskaun Hebat |  Sebelum tibanya Black Friday 2018, HP telah mengumumkan diskaun besar-besaran untuk semua produk HP yang terdapat di kedai rasmi Shopee mereka. Kempen HP Brand Day akan berlangsung selama lima hari dari 15 hingga 19 Oktober, yang menampilkan komputer riba dari serendah RM1,019.00. Untuk mendapatkan lebih banyak nilai daripada pembelian anda, gunakan kod kupon HP50OFF dan dapatkan tambahan diskaun RM50 lagi untuk komputer riba pilihan anda. Baucar sah untuk 100 pengguna pertama sahaja.

HP Brand Day

Sebagai tambahan kepada tawaran hebat, HP juga akan menjalankan permainan “Follow To Unlock” di mana para pengikut akan berpeluang untuk membeli item seperti tetikus HP OMEN pada harga RM1 dengan hanya mengikuti HP Official Store di Shopee. Apabila membuka kunci setiap peringkat, semua pengikut akan diberitahu tentang tawaran RM1. Penebusan berdasarkan siapa-dulu-dia-dapat.

Selain itu, dengan perbelanjaan minimum sebanyak RM100 sepanjang tempoh kempen, 20 pembeli bertuah akan memenangi hadiah bernilai RM7,000.

Lawati https://shopee.com.my/m/hpdeals untuk maklumat lanjut.

Leave a Reply