Intermark Mall Persembahkan Joy To The World

carousel_586ca9f7eeed1

Intermark Mall Persembahkan Joy To The World |  Intermark Mall menjemput anda untuk meraikan musim cuti ini dengan bergembira dengan mereka dan membawa anda dalam perjalanan ke seluruh dunia. Menampilkan tujuh daripada mercu tanda yang paling ikonik di dunia diperbuat sepenuhnya dari produk Coca-Cola, anda pasti akan kagum dengan karya-karya seni one-of-a-kind yang memaparkan Menara Eiffel, Big Ben, Empire State Building, Menara Condong Pisa, Colosseum, Burj Khalifa dan Taj Mahal.

Joy To The World
Daniel Teng, Director of Operations Jaya Grocer, Kung Suan Ai, Director of Marketing Pavilion Reit Malls, Gareth McGeown, CEO The Coca-Cola Company

Menurut Cik Kung Suan Ai, Pengarah Pemasaran, Pavilion REIT Malls, “Kami gembira untuk menjadi tempat yang eksklusif untuk arca-arca yang menakjubkan ini dari seluruh dunia yang dicipta oleh Coca-Cola, cara yang sempurna untuk merangkumi Joy to the World di Intermark Mall musim perayaan ini. Ketika kami berusaha untuk terus menjadi unik dan menarik, kami berharap menambahkan sentuhan seni reka bentuk ke pusat membeli-belah kami akan merangsang pelawat kami dan meningkatkan pengalaman membeli-belah dan makan keseluruhan mereka sepanjang musim perayaan ini.”

Dicipta dengan kerjasama penyewa utama Intermark Mall Jaya Grocer, Coca-Cola menggunakan sejumlah 60,562 tin dan botol, dan lebih 60 jam untuk membina replika mercu tanda yang dipaparkan di sekitar pusat membeli-belah. Hasil ini juga telah menempatkan Coca-Cola ke dalam Buku Rekod Malaysia untuk kejayaan yang luar biasa ini.

Joy To The Mall World Decor
Joy To The Mall World Decor

“Dengan musim perayaan tidak lama lagi, kami berharap dapat menghiburkan orang ramai dan mereka seperti dapat bergerak ke seluruh dunia dengan paparan khas ini di mana kami bangga untuk memasuki Malaysia Book of Records untuk bilangan minuman digunakan untuk membina tanda replica Antarabangsa,” menurut Encik Gareth McGeown, Ketua Pegawai Eksekutif, Bottling Investment Group, Singapura, Malaysia dan Brunei, The Coca-Cola Company.

Kung Suan Ai, Director of Marketing Pavilion Reit Malls Copy

Semasa musim perayaan, pembeli boleh menebus edisi terhad Pembuka Botol Coca-Cola dan Watermelon Shake oleh The Yard untuk setiap RM300 yang dibelanjakan dalam satu resit di pusat membeli-belah ini dari sekarang sehingga 2 Januari 2018. Bersempena dengan Jualan Akhir Tahun Malaysia, pembeli juga berpeluang untuk memenangi pakej percutian kesihatan holistik di Club Med Bintan Island Resort bernilai RM7,500 dengan sebarang perbelanjaan di Intermark Mall.

Intermark Mall merangkumi pengalaman runcit enam lantai dalam pembangunan bersepadu The Intermark. Dengan lokasi utama berhampiran KLCC dan Embassy Row, sambungan lancar dan suasana yang indah, pusat membeli-belah ini menawarkan pelbagai destinasi makan yang baik dan kedai runcit khusus dengan perkhidmatan tersuai.

Untuk maklumat lanjut mengenai aktiviti perayaan dan promosi, sila hubungi Perkhidmatan Pelanggan di 03-2166 8170 atau lawati www.intermark-mall.com. Ikuti perkembangan terkini di laman Facebook Intermark www.facebook.com/IntermarkMallKL atau Instagram di www.instagram.com/intermarkmall

 

Leave a Reply