Konsert Wanna One Dibawakan oleh Samsung Malaysia Electronics

Galaxy A&J_WannaOne World Tour_3

Konsert Wanna One Dibawakan oleh Samsung Malaysia Electronics |  Wannables Malaysia, sudah tiba masanya untuk  anda menjadi teruja kerana kumpulan K-Pop kegemaran anda, Wanna One kembali ke Kuala Lumpur untuk konsert Wanna One World Tour pada 21 Julai 2018! Untuk menambah keseronokan, Samsung Malaysia Electronics akan memberi anda peluang untuk memenangi sepasang tiket VIP bernilai RM1,596 untuk menonton Wanna One secara langsung!

Konsert Wanna One

“Wanna One adalah salah satu kumpulan paling popular di Korea Selatan, dan kami sangat teruja untuk melihat mereka secara langsung di Kuala Lumpur! Kami mahu berkongsi keghairahan ini bersama anda untuk kemunculan sulung mereka di Malaysia, dan mahukah anda tahu cara terbaik kami untuk melakukannya dengan menghantar peminat bertuah ke konsert tersebut? Jangan ketinggalan peluang ini untuk menjadi sebahagian daripada tour dunia mereka!” kata Yoonsoo Kim, Presiden Samsung Malaysia Electronics.

Apa yang perlu anda lakukan…

Untuk berpeluang memenangi sepasang tiket emas ke World Tour Wanna One di Malaysia, apa yang perlu anda lakukan adalah….

  1. Beli samada Samsung Galaxy A6 +, A6, J6 atau J4 yang baru.
  2. Kemudian anda perlu lakukan dengan mengambil gambar atau video dengan gaya Wanna One “Save You In My Heart“.
  3. Lengkapkan ayat ini “Save Wanna One in my galaxy because…” dengan frasa yang paling kreatif!
  4. Muat naik dan kongsikan gambar atau video anda di Facebook atau Instagram dengan hashtags #NamaProduk (Galaxy A6 +, A6, J6 atau J4), #WithGalaxy dan #GalaxyFanWeeks;
  5. Jangan lupa untuk tag @samsungmalaysia juga.

Galaxy A&J_WannaOne World Tour_2

Mudahkan!

150 Pemenang dengan pose dan kapsyen terbaik  akan memenangi sepasang tiket emas dan pengumuman pemenang akan dibuat melalui laman web dan halaman Instagram Samsung.

Jadi apa yang anda tunggu? Dapatkan Samsung Galaxy A6 +, A6, J6 atau J4 baru hari ini! Dari 25 Jun dan seterusnya, anda juga boleh membawa pulang pelbagai barangan edisi terhad Wanna One yang terhad di kedai terpilih sambil memenangi pengalaman epik dengan Wanna One!

Untuk memahami lebih lanjut mengenai peraduan ini dan hadiah tiket emas ke World Tour Wanna One di Kuala Lumpur, sila layari www.samsung.com/my/offer/mobile-wannaone

 


About Samsung Electronics Co. Ltd.

Samsung inspires the world and shapes the future with transformative ideas and technologies. The company is redefining the worlds of TVs, smartphones, wearable devices, tablets, digital appliances, network systems and memory, system LSI, foundry and LED solutions. For the latest news, please visit the Samsung Newsroom at http://news.samsung.com.

Leave a Reply