Kontes Selfie #TravelwithNova Dengan Hadiah Menarik

Kontes Selfie HUAWEI

Kontes Selfie #TravelwithNova Dengan Hadiah Menarik |  Kepada peminat-peminat selfie, ada berita baik untuk anda! Satu Kontes Selfie #TravelwithNova dari HUAWEI dibuka sekarang dan anda berpeluang untuk memenangi hadiah utama iaitu Baucar Percutian bernilai RM2,000.

Kontes Selfie #TravelwithNovs

Sama ada anda melancong ke luar negara atau dalam negara sempena cuti hujung minggu yang panjang, mengambil foto adalah sebahagian daripada keseronokan semasa pengembaraan anda. Mengabadikan kenangan untuk selamanya membolehkan anda melihat kembali dan menikmati saat-saat dengan keluarga dan orang tersayang anda.

Bagi kebanyakan kita, menggunakan kamera DSLR untuk menangkap gambar pengembaraan adalah yang terbaik. Tetapi ramai yang tak mampu kerana harga yang mahal dan berat yang sering memerlukan kita melakukan tetapan manual sebelum dapat mula menangkap imej yang kita mahu. Menyusahkan kan! Bagaimana jika semua selfie profesional ini boleh ditangkap dengan telefon pintar anda sendiri yang mempunyai keupayaan untuk melakukan semuanya?

Petua Menangkap Selfie Yang Sempurna

Sebagai sahabat terbaik untuk perjalanan anda, HUAWEI nova 3i membolehkan penggunanya untuk meneroka kemungkinan baru melalui lensa empat kamera AI nya. Mengambil selfie perjalanan yang sempurna mudah dengan ciri-ciri selfie AI, di mana ia tidak hanya menangkap wajah subjek dengan kejelasan, tetapi juga dilengkapi dengan pengalaman fotografi yang paling intuitif. Dilengkapi dengan kamera dwi-hadapan dengan sensor utama 24MP dan sensor 2MP, kamera dwi ini menghasilkan kesan bokeh yang menakjubkan dan tulen. Di samping itu, HUAWEI nova 3i boleh mengenalpasti lebih daripada 200 senario merentas lapan kategori, termasuk Awan Biru, Tumbuhan dan Pantai supaya anda boleh mempunyai pengalaman profesional seperti kenangan foto perjalanan anda.

Fungsi AI Kamera

Menambah lebih keseronokan, 3D QMOJI yang tersedia dalam semua peranti HUAWEI nova 3i adalah ciri kamera paling interaktif yang pernah ada. Ciri 3D QMOJI ini menawarkan lebih banyak pilihan untuk menangkap selfies di mana ia membolehkan anda menjadikan kepala anda sebagai avatar berdasarkan beberapa watak kartun seperti kucing, bunny, robot dan banyak lagi.

3D QMOJI

Berpeluang untuk memenangi percutian eksklusif dengan tips ini dan sertai Kontes Selfie #TravelwitNova!

Baucar Percutian Eksklusif bernilai RM2,000 #travelwithnova

Memandangkan percutian yang lalu dan akan datang, anda cuma perlu berkongsi foto selfie percutian/perjalanan anda dengan mana-mana peranti HUAWEI nova untuk berpeluang memenangi baucar percutian eksklusif bernilai RM2,000 dari HUAWEI. Ikuti empat (4) langkah mudah ini

  1. Ambil selfie yang paling kreatif menggunakan mana-mana peranti HUAWEI nova.
  2. Kongsi di media sosial anda (Facebook atau Instagram) dan pastikan profil anda ditetapkan kepada awam.
  3. Lengkapkan penyertaan anda dengan kapsyen yang paling kreatif bermula dengan “HUAWEI nova 3i adalah perjalanan saya mesti mempunyai kerana… (tidak lebih dari 20 patah perkataan)
  4. Tetapkan pos tersebut kepada awam dan sertakan hashtags ini: #travelwithnova # huaweinova3i #novasuperstar supaya anda dapat dilihat.

Hadiah Untuk Dimenangi

  1. 1 x Hadiah Utama – Baucar Percutian bernilai RM2,000
  2. 1 x Tempat Ke-2 – HUAWEI 360 Camera
  3. 5 x Hadiah Saguhati – HUAWEI Tripod Selfie Stick

Untuk maklumat lanjut, sila layari https://consumer.huawei.com/my/ atau halaman Facebook rasmi HUAWEI www.facebook.com/HuaweiMobileMY.

Leave a Reply