KRR Mulakan Tahun Baru2019 Dengan Golden Wrap Meal

KRR Golden Wrap Meal

KRR Mulakan Tahun Baru 2019 Dengan Golden Wrap Meal | Mulakan Tahun Baru dengan pesta kenikmatan DiRaja di Kenny Rogers ROASTERS (KRR) dengan Golden Wrap Meal kembali ke menu KRR di musim riang ini! Hidangan Golden Wrap Meal menawarkan ayam yang ‘juicy’ dan lembut dari KRR yang direndam dalam saus teriyaki yang mengagumkan dan dibungkus dalam kertas khas untuk memberi tetamu rasa istimewa.

KRR Golden Wrap Meal Kembali

Hidangan Golden Wrap datang dalam pelbagai pilihan hidangan dari RM20.50 seperti berikut:

  1. Golden Wrap Meal @ RM20.50 – 1 Ayam Bungkus Golden + 2 Hidangan Sampingan + 1 Kenny’s Muffin
  2. Golden Wrap Meal Sup @ RM22.50 – 1 Golden Wrap Chicken + 1 Kenny’s Cendawan & Sup Ayam + 1 Hidangan Sampingan + 1 Kenny’s Muffin
  3. Golden Wrap Chicken (a la carte) @ RM13.50
KRR - Fortune Feast - Golden Wrap Meal

Sirami hidangan itu dengan percikan yang mulia dari Golden Splash, minuman yang dibuat dengan limun berkilauan dan bit orange oren yang lembut untuk hanya RM7.90!

KRR - Fortune Feast - Golden Soup Meal

Kennie Thong, Pengurus Pemasaran Kedai Tempatan Berjaya Roasters (M) Sdn. Bhd mengulas, “Hidangan Golden Wrap kami sempurna melengkapkan musim perayaan kerana ia membawa rasa kemakmuran ke meja. Selepas menyaksikan tahun lepas dengan rasa yang paling berani, pasukan itu telah memberi penekanan lebih lanjut mengenai mencipta hidangan yang boleh mengambil momentum dari mana kami meninggalkan tahun lepas.”

Bawa pulang KRR Golden Wrap Take Me Home Package untuk pesta yang lazat dan sihat semasa musim perayaan ini. Memanfaatkan keluarga dan rakan-rakan keluarga dengan harga RM86.80 untuk Golden Wrap Take Me Home Package KRR termasuk enam (6) Golden Wrap Chicken, tiga (3) hidangan sampingan, empat (4) Kenny’s Muffin, satu (1) Coca Cola Klasik, dan beg i.Care bernilai RM10 – hadiah yang sesuai untuk perhimpunan!

Ahli Kad KRR juga boleh mendapatkan satu (1) tiket wayang percuma* dengan pembelian 2 Golden Wrap Soup Meal!

Untuk maklumat lanjut mengenai Kenny Rogers ROASTERS, sila hubungi 03-2119 9888. Anda juga boleh melawat www.krr.com.my atau berhubung dengan www.facebook.com/krrmalaysia.

*Tersedia bagi siap cepat dia dapat, sementara stok masih ada

Leave a Reply