KRR Membuka 2019 Dengan Pemenang OMG Fiesta

The OMG Fiesta Banner

KRR Membuka 2019 Dengan Pemenang OMG Fiesta | 2019 bermula dengan penuh debaran bagi 19 orang pelanggan Kenny Rogers ROASTERS (KRR) yang dijemput untuk acara penyampian hadiah bagi kempen OMG Fiesta bagi penentuan akhir.

KRR OMG Fiesta Winner

Acara itu dihadiri oleh Lee Siew Fei, Pengurus Besar Berjaya Roasters (M) Sdn. Bhd., Andy How, Pengarah Pembangunan Operasi dan Restoran Berjaya Roasters (M) Sdn. Bhd., Ellina Roslan, Pengurus Kanan Pemasaran PROTON Edar Sdn. Bhd. Dan Sahzali Tokiman, Eksekutif Kanan Pemasaran PROTON Edar Sdn. Bhd. bagi menyaksikan Faris Zikri Yusof memenangi cabaran itu dan memandu pulang dengan kereta baru Proton Persona 1.6 Premium.

Sebelum penentuan pemenang hadiah utama, para finalis terpaksa menjalani satu siri cabaran akhir! 18 peserta akhir masing-masing pulang dengan kredit KRR Preload bernilai RM200.

Lee Siew Fei, Pengurus Besar Berjaya Roasters (M) Sdn. Bhd. berkata, “Kami telah bertapak di Malaysia lebih dari 20 tahun yang lalu, KRR telah menerima pelbagai anugerah dan penghargaan, terima kasih kepada sokongan berterusan pelanggan kami. Kami melihat peluang untuk memberi ganjaran kepada pelanggan kami menerusi kempen OMG Fiesta sempena perayaan terbesar rakyat Malaysia dan amat teruja untuk mengumumkan pemenang hari ini.”

“Di KRR, kami selalu percaya bahawa makanan yang dibuat dengan penuh kasih sayang menyatukan orang bersama; dan bekerjasama dengan PROTON adalah cara yang bermakna bagi kami untuk menyatukan pelanggan kami. Dengan itu, kami ingin memberi setinggi penghargaan kepada PROTON atas sokongan mereka dalam menaja sebuah Proton Persona. PROTON memperlihatkan usaha yang kuat ke dalam peningkatan kualiti dan perkhidmatan untuk memastikan kebolehpercayaan produk Proton dalam menyediakan pengalaman pemilikan terbaik kepada pelanggan.”

“Ini adalah satu penghormatan kepada Proton untuk menjadi sebahagian daripada kempen ini yang bertujuan untuk meraikan semua perkara di Malaysia. Kami berharap para pemenang akan mengalami pengembaraan yang menyeronokkan dengan Proton baru mereka dan kami berharap dapat terus bekerjasama dengan baik, dan ke arah perikatan yang kuat yang akan memberi manfaat kepada kedua-dua pihak dan pelanggan kami, “kata Cheng Seng Fook, Pengarah Pemasaran PROTON.

Bersempena dengan Tahun Baru, KRR juga mempunyai tradisi tahunan yang sihat, kempen Hari Makan Malam ROASTERS yang akan berlangsung dari 9 hingga 11 Januari 2019 di semua restoran KRR di seluruh negara! Kempen ini adalah inisiatif KRR untuk menggalakkan orang ramai memulakan tahun ini dengan menggunakan gaya hidup aktif dan juga mempunyai makanan yang sihat.

Untuk maklumat lanjut mengenai Kenny Rogers ROASTERS, sila hubungi 03 – 2119 9888. Anda juga boleh melawat www.krr.com.my atau berhubung dengan www.facebook.com/krrmalaysia.


Leave a Reply