Lenovo Menang 14 iF Design Awards

Lenovo Menang 14  iF Design Awards | Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY), pengeluar PC terkemuka di dunia, telah dinobatkan sekali lagi sebagai penerima iF Design Award 2018 untuk 12 produk yang direka dengan jelas dan 2 konsep inovatif.

iF Design Awards 2018
[ foto kredit blog.lenovo.com ]
Produk yang memenangi anugerah itu termasuk Lenovo ThinkPad 25 yang dibangunkan untuk memperingati ulang tahun ke-25 ThinkPad, Lenovo ThinkPad X1 Tablet yang berkuasa namun mudah alih, komputer riba 2-dalam-1 yang pertama di dunia ARM Lenovo Miix 630, yang sangat tipis, ringan dan elegan Lenovo ThinkVision X24, Cabaran Lenovo Mirage Jedi yang direka untuk rendaman maksimum dan 7 produk lain yang direka dengan baik.

Lenovo Mirage Jedi Challenges Lowres
Lenovo Mirage Jedi Challenges

Lenovo juga diiktiraf untuk 2 konsep inovasi, Lenovo SmartVest12-lead electrocardiogram (ECG) smart wear yang pertama di dunia dan Kad Perubatan Lenovo – kad cetak untuk membantu pesakit memahami cara mengambil ubat mereka.

Lenovo ThinkPad X1 Tablet (1) Lowres
Lenovo ThinkPad X1 Tablet

“Anugerah Reka Bentuk Tahunan iF adalah galakan dan inspirasi yang hebat bagi kami untuk terus maju, dan terus berusaha untuk menjadi peneraju pembangunan reka bentuk global dan trend pengalaman pelanggan,” kata Khoo Hung Chuan, Pengurus Besar Lenovo Lenovo dan Lenovo Malaysia . “Lenovo komited untuk menjadi pemimpin global dalam PC. Untuk mencapai matlamat ini, kami akan terus menerapkan pengalaman PC kami dan reka bentuk inovasi cemerlang, untuk memberikan kepada pelanggan kami produk yang boleh dipercayai, berfungsi, berprestasi tinggi, mudah digunakan, dan tentu saja, menyenangkan mata.”

Lenovo ThinkVision X24 Lowres
Lenovo ThinkVision X24

Selama lebih dari 60 tahun, iF Design Awards mengiktiraf kecemerlangan reka bentuk antarabangsa yang terbaik. Panel pakar pakar dalam reka bentuk, industri dan seni bina dinilai lebih daripada 6,402 penyertaan dari komputer ke kereta, perabot, seni bina, perhiasan dan lebih dari 54 negara tahun ini. Lenovo berbangga diberi penghormatan untuk mempunyai reka bentuk tersendiri yang diiktiraf oleh komuniti reka bentuk global.

Semua produk Lenovo tersedia untuk pembelian dalam talian di www.lenovo.com/my atau di kedai Lazada atau Shopee rasmi kami. Mereka juga boleh didapati di semua kedai eksklusif Lenovo (LES) di seluruh negara. Untuk maklumat lebih lanjut, sila rujuk www.lenovo.com/my.

Leave a Reply