ManaBox Permainan Mudah Alih Samsung Pertama

ManaBox Logo

ManaBox Permainan Mudah Alih Samsung Pertama | Buat pertama kalinya, Samsung memperkenalkan ManaBox Realiti (AR) permainan mudah alih terbaru dari mereka! Dibuat untuk pengguna, permainan menjanjikan banyak keseronokan yang sangat ketagihan dengan ganjaran dunia sebenar yang pasti memuakan hati para pemain.

ManaBox permainan Realiti dari Samsung

Tersedia untuk dimuat turun di Google Play bermula dari 23hb November 2018 yang lalu, ikuti watak-watak Cheeky, Cutey, Fiesty, dan banyak lagi
dalam permainan ini untuk mengumpul Mana Coins anda dan menebus ganjaran seperti minuman, tiket wayang, Baucar Grab dan lain-lain. Ganjaran adalah lebih menarik jika anda dapat menangkap Kotak Emas!

Bermula sekarang dalam 3 langkah mudah:

  1. Muat turun “ManaBox” di Google Play atau App Store[1]
  2. Menangkap Kotak Mana
  3. Unbox dan menebus ganjaran setiap hari
Langkah Muat Turun ManaBox

Semua orang suka hadiah dan membuka hadiah, itu adalah pengalaman terbaik yang menyeronokkan! Untuk berkongsi kegembiraan itu, Samsung menjemput anak-anak Malaysia untuk membongkar aplikasi ganjaran yang pertama, ManaBox! Lihat tiga episod mengenai cara kanak-kanak bereaksi terhadap ManaBox, dengan lebih banyak episod akan datang tidak lama lagi.

https://youtu.be/KiXu0s5B3AI
https://youtu.be/CP4enkFJuuc
https://youtu.be/jPOaaGIzitI

Dengan ManaBox, anda boleh menebus ganjaran dunia yang menarik. Tangkap Kotak Emas yang sukar ditemui sekarang hingga 30 Disember 2018 untuk memenangi peranti Samsung Galaxy. Muat turun di Google Play atau Apple App Store[1] dan main sekarang!

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai permainan mudah alih yang pertama di Samsung, layari www.samsung.com/my/offer/mobile/mana-box


[1]ManaBox will be available on Apple App Store starting from 8 January 2019 onwards

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *