Men’s Formula Biotropics dan Xgene Royale Formulasi Terbaik Untuk Kembalikan Tenaga Lelaki Anda

Mens-Formula-Biotropics-Dr-Ismail-Tambi

Men’s Formula Biotropics dan Xgene Royale Formulasi Terbaik Untuk Kembalikan Tenaga Lelaki Anda |  Kesihatan merupakan aset terpenting untuk setiap individu dan pemakanan yang tidak seimbang boleh menyebabkan kesihatan terjejas. Selain dari itu, stress di tempat kerja turut menyumbang kepada tahap kesihatan. Ini antara penyumbang kenapa kita cepat rasa penat, tidak bermaya dan secara tak langsung ini juga akan menjejaskan kesihatan seksual kita. Tapi Naz dah jumpa formulasi terbaik untuk mengatasi masalah-masalah yang disebut tadi. Naz mengamalkan supplemen kesihatan Men’s Formula Biotropics dan juga Xgene Royale dan sangat disyorkan kepada para suami dan bakal suami 😊

Men’s Formula Biotropics

Produk Men’s Formula Biotropics ini dihasilkan oleh Biotropics Malaysia Berhad, sebuah syarikat tempatan yang menjadi peneraju herba yang bertaraf farmaseutikal. Sebelum ini pun Naz dah cuba Nu Caffe Tongkat Ali keluaran syarikat ini dan sememangnya ia ada memberi kesan langsung yang positif kepada Naz.

Men's Formula Biotropics
Suplemen buat para suami dan bakal suami

Untuk pengetahuan anda, produk ini telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM), Pengiktirafan Halal oleh Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM) dan disahkan selamat serta berkesan oleh USFDA. Sebab itu Naz yakin bila menggunakan supplemen ini. Dr. Ismail Tambi, pakar sakit tuan (Malaysia’s Clinical Andrologist) sendiri mengesyorkan penggunaan Men’s Formula Biotropics ini.

packaging baru
Packaging baru dalam botol berwarna putih

Naz memang mengamalkan gaya hidup aktif dengan bersukan dan sangat memerlukan supplemen yang dapat menambah kekuatan fizikal dan meningkatkan kecerdasan mental untuk aktiviti seharian. Formulasi 6 herba iaitu Tongkat Ali, Devil’s Torn, Horny Goat, Maca Root, Cordyceps dan Ginseng serta dipadukan dengan teknologi Physta® Tongkat Ali terbukti dapat meningkatkan tenaga harian anda dan meremajakan kembali kesihatan seksual. Ini memang bagus untuk golongan para suami dan juga bakal suami supaya rumahtangga bahagia.

Formulasi padu dari herba-herba asli
Formulasi padu dari herba-herba asli

Cara pengambilan supplemen ini begitu mudah, hanya ambil satu kapsul sehari selepas makan (samada waktu sarapan, makan tengahari atau makan malam). Kesan awal yang Naz dapat rasakan ialah tidak rasa letih dan tidak cepat mengantuk.Selalunya bila nak drive balik jam 5 petang dah terasa lesu dan mula la menguap-nguap. Tapi selepas 7 hari mengambil supplemen ini Naz masih bertenaga sehingga ke malam.

Xgene Royale

Lagi satu Naz nak syorkan kepada para suami dan bakal suami untuk menggunakan produk Xgene Royale. Ia adalah krim sapuan penjagaan khusus untuk lelaki. Krim ini dapat memberikan kesegaran, menguatkan dan memantapkan alat kelamin lelaki. Ia telah diuji dan mendapat status Clinically Proven (Terbukti Berkesan Secara Klinikal). Dr. Ismail Tambi telah membuat kajian dan mengesyorkan ianya selamat digunakan dan memberikan kesan yang positif kepada kesihatan alat kelamin lelaki.

Xgene Royale

Krim Xgene Royale ini diformulasikan dari tumbuh-tumbuhan herba yang terpilih seperti Tongkat Ali, ekstrak Biji Almond, Minyak Zaitun, Citrus Grandis dan Grape Seed. Kesemua herba-herba ini mempunyai fungsi memberi kelancaran darah, menguatkan otot, menyegarkan tisu kulit, mencegah ketumbuhan mikrobiol serta memberikan nutrisi vitamin.

Sinaran kebahagiaan buat rumahtangga :)
Sinaran kebahagiaan buat rumahtangga 🙂

Bila sentuh bab-bab dalaman ni, orang Asia memang malu tapi berani mencuba apa sahaja yang dapat membuat alat kelamin masing-masing menjadi hebat. Kadang-kadang tu tak tahu pun produk tersebut diperbuat dari bahan apa! Haaaaaa nah Naz rekomen krim sapuan Xgene Royale yang sememangnya diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM), disahkan Halal oleh JAKIM serta disahkan 100% selamat oleh Pusat Racun Negara. Ia selamat dan terbukti berkesan*.

Cara penggunaan mudah saja, sapukan krim ke alat kelamin selepas mandi dengan cara urutan. Nak terangkan susah sikit, so anda boleh tonton penerangan dari Dr. Ismail Tambi.

Yang penting sekali, tiada bahan-bahan yang terlarang atau yang tidak sepatutnya digunakan pada krim ini. Anda tidak perlu was-was lagi kerana ia terbukti berkesan secara klinikal!

Xgene Royale pengiktirafan

Kat Mana Nak Dapat?

Oh ya, dah bercerita panjang lebar tapi tak juga bagi tahu kat mana nak dapatkan produk-produk inikan? Ok untuk produk Men’s Formula Biotropics anda boleh ke laman web www.mens-formula.com manakala produk Xgene Royale anda boleh ke laman web www.xgeneroyales.com .

Nak lagi senang, boleh whatsapp je terus kepada rakan Naz, En. Hasan di nombor 010-3343522. Dijamin penghantaran pantas, bungkusan ekstra privacy dan produk sampai dalam keadaan baik. In Shaa Allah ada free gift bila beli dengan kawan saya nie 😊

#MensFormulaBiotropics #XgeneRoyale #Physta #TongkatAli #TenagaLelaki #Halal #TerbuktiSecaraKlinikal #KKM #JAKIM #USFDA #Supplemen #KrimPenjagaan #Kesihatan

Leave a Reply