MR. DIY Kini Secara Online

mrdiy now online

MR. DIY Kini Secara Online |  Bermula dari hanya sebuah kedai di Jalan Tunku Abdul Rahman pada tahun 2005, MR. DIY kini telah berkembang dengan pesatnya dan mempunyai 550 cawangan di seluruh Malaysia, Thailand, Brunei dan Indonesia. Dan tidak terhenti di situ, MR. DIY juga bergerak mengikut peredaran masa dan satu lagi pencapaian terbaru….. MR. DIY telah melancarkan platform e-dagang mereka dan tersedia secara online di www.mrdiy.com.my !

MR DIY website

Pelancaran itu diadakan bagi menandakan satu lagi pencapaian penting bagi syarikat – pelancaran platfom e-dagang MR. DIY yang akan mencapai rangkaian pelanggan yang lebih luas serta berkongsi matlamat dan visi jenama untuk masa depan.

VIP, Duta dan Influencers

Acara pelancaran itu dihadiri oleh duta jenama MR.D.I.Y Adibah Noor yang wajahnya dapat dilihat di iklan MR.D.I.Y. sejak 2017. Di tahun pertama, MR.D.I.Y. melancarkan kempennya dengan slogan berani ‘Nasib baik tak beli tadi! MR.D.I.Y. murah lagi! ‘. Tahun ini, Adibah mengesahkan slogan baru MR.D.I.Y. ‘Habislah … MR.D.I.Y. Boleh Beli Online!’ Tetamu lain pada majlis itu termasuk bintang-bintang media sosial seperti Faizdickie, Rose Nicotine dan Intan Saleh, bersama-sama dengan blogger, ahli media dan tetamu undangan.

Ketua Pemasaran & E-dagang MR.D.I.Y, Encik Andy Chin berkata, “Kami sangat teruja dengan perkembangan terkini kami. MR.D.I.Y. telah berkembang pesat untuk menjadi jenama serantau dengan bilangan kedai yang dibuka di seluruh Malaysia dan negara-negara lain. Platfom e-dagang ini menunjukkan satu lagi perkembangan – yang menjimatkan masa dan juga menjadi perintis dalam cara perniagaan dilakukan di rantau ini, “kata Chin dengan penuh semangat.

Kedai Online MR. DIY

Setiap kedai MR. DIY mempunyai lebih daripada 20,000 jenis produk yang terdiri daripada sembilan kategori – Perkakas, Barangan Rumah, Barangan Elektrik, Aksesori Kereta, Alat Tulis, Mainan, Hadiah, Sukan dan Perhiasan & Kosmetik. Slogan mereka, “Always Low Prices“, untuk mempromosikan nilai jenama pada harga yang berpatutan telah berjaya mencapai 128 juta pelanggan setiap tahun, yang terus meningkat dengan cepat. MR.D.I.Y., sebuah syarikat perkakas rumah yang mempunyai lebih dari 550 kedai di seluruh Malaysia, Thailand, Brunei dan Indonesia, terus berkembang pesat di Asia-Pasifik.

Kini semua ini boleh didapatkan melalui belian online dan anda akan mendapat manfaat-manfaat seperti berikut:

USP_V4_resize

  1. Penghantaran percuma ke rumah anda di Semenanjung Malaysia tanpa berbelanja minimum yang ditetapkan untuk sebarang pesanan di bawah 5kg.
  2. MR.D.I.Y. Guarantee yang menjamin pelanggan yang membeli di laman e-dagang MR.D.I.Y. akan mempunyai tujuh hari kalendar untuk memulangkan berangan yang akan ditukar atau wang dikembalikan tertakluk kepada terma dan syarat.
  3. Dengan bayaran kecil, pelanggan di Lembah Klang juga boleh meminta perkhidmatan “MR.DIY Express” di mana pembelian mereka akan dihantar kepada mereka dalam masa 24 jam.
  4. Collect @ MR.D.I.Y., pelanggan boleh membeli barangan secara dalam talian dan mengambilnya terus dari mana-mana 25 kedai terpilih di Lembah Klang.

Promosi Kedai MR. DIY Online

Sebagai promosi pengenalan dari bulan Jun hingga Ogos 2018, pembeli yang membeli dari laman web akan menikmati penjimatan RM5 pada pembelian pertama mereka dengan perbelanjaan minimum RM10, tambahan dengan perkhidmatan penghantaran percuma.

2018-06-19_DIY_EComm_Sub-banner_1200x300_RM5_AD_1_

Selain itu, kesemua urus niaga dalam talian yang berjaya dalam tempoh peraduan akan memasuki cabutan bertuah di mana mereka boleh memenangi hadiah bernilai lebih RM68,888. Hadiah utama bulanan termasuk iPad, iPhone X dan MacBook Pro pada setiap bulan mulai bulan Jun, Julai dan Ogos 2018. Sementara itu, tambahan empat (4) pemenang bertuah akan berpeluang untuk memenangi hadiah harian yang terdiri daripada baucar MR.D.I.Y. bernilai RM50 setiap satu dengan pesanan pembelian barangan terpilih.

Shop Online & Win Contest_2

Pembeli bertuah
Antara pembeli yang bertuah untuk bulan Jun yang telah memenangi iPhone, iPad dan MacBook

Untuk bulan Julai 2018, MR.D.I.Y. akan bekerjasama dengan P&G untuk menawarkan produk eksklusif  P&G dengan tawaran diskaun sehingga 35% di semua kedai dan dalam talian. Barangan terpilih ini adalah nilai terbaik yang boleh anda dapati di pasaran. P&G adalah syarikat pembekal produk pengguna terbesar di dunia dengan jenama pemimpin pasaran seperti Downy, Joy, Dynamo, Oral-B, Pantene, Gembira, Gillette, dan Head & Shoulders.

Promosi Eksklusif Online MR. DIY

Tambahan lagi, MRDIY.COM.MY juga menawarkan tawaran yang hebat dalam talian dengan diskaun sehingga 40% untuk jenama seperti MR.D.I.Y. jenama rumah, serta jenama antarabangsa dan tempatan yang lain seperti WD-40, Shamood Anakku, Coido, OHOYO, Pritech, Staedler, GAP, IVON dan Eveready.

Para tetamu juga dimaklumkan tentang pertandingan yang berlangsung dari 1 Jun hingga 31 Ogos 2018 untuk menggalakkan membeli-belah dalam talian di MR.D.I.Y..

Habislah MR. DIY boleh beli Online!

Untuk maklumat lanjut mengenai MR. D.I.Y, sila lawat –

Laman Web: www.mrdiy.com.my
Facebook: www.facebook.com/mrdiy2u
Instagram: www.instagram.com/mrdiy2u

#mrdiy #alwayslowprices #BeliOnlineMRDIY

 


Tentang MR.D.I.Y.

D.I.Y. Trading Sdn Bhd (MR. D.I.Y.) ialah sebuah syarikat yang diasaskan di dalam negara dengan lebih 550 gedung di seluruh Malaysia dan Asia Pasifik. Kebanyakan gedung MR. D.I.Y. menduduki ruang runcit seluas 10,000 kaki persegi, dan menawarkan pengalaman beli-belah seisi keluarga yang selesa dan menarik. MR. D.I.Y. berkhidmat kepada lebih 128 juta pelanggan setahun di semua gedung mereka di seluruh Malaysia. Semua gedung MR. D.I.Y. diuruskan setempat dan masing-masing bekerjasama dengan peruncit besar dan pemilik pusat beli-belah untuk beroperasi sebagai penyewa utama mini di lokasi-lokasi berkenaan. Dibahagikan kepada 9 bahagian – Perkakas, Isi Rumah, Barangan Elektrik, Aksesori Kereta, Alat Tulis, Mainan, Hadiah, Alatan Sukan dan Barangan Kemas & Kosmetik – dalam setiap gedung, MR. D.I.Y. menawarkan pilihan lebih 20,000 jenis produk pada harga paling rendah di pasaran. Syarikat ini mendukung wawasan untuk menjadi peruncit perkakasan rumah terbesar di Asia Pasifik dan berusaha untuk mendahulukan pelanggan menerusi perniagaan yang inovatif dan fleksibel dengan menawarkan pilihan produk luas, kualiti yang tinggi dan harga yang memberikan nilai untuk wang; sejajar dengan cogan kata syarikat “ALWAYS LOW PRICES”.

 

 

Leave a Reply