Pandelela Rinong Berlatih Dengan HUAWEI WATCH GT

HUAWEI WATCH GT logo

Pendelela Rinong, penerjun kebangsaan Malaysia dan pemenang pingat Olimpik dua kali, telah menyambut Krismas dengan HUAWEI WATCH GT dengan memulakan kempen #WishTheBestWithTheBest. Kempen ini bertujuan untuk memberi inspirasi kepada lebih ramai orang untuk merayakan musim perayaan ini secara berbeza dan berkongsi cerita mereka tanpa mengira di mana mereka berada dan apa yang mereka hadapi dalam kehidupan.

Pandelela Rinong dengan HUAWEI WATCH GT

“Walaupun kebanyakan orang pulang ke rumah untuk meraikan musim perayaan dengan keluarga dan rakan-rakan, ada yang boleh merayakannya dengan cara yang berbeza, seperti saya! Saya menghabiskan sebahagian besar masa saya dalam latihan dan mungkin tidak mempunyai banyak hari untuk sambutan Krismas, tetapi saya pasti akan memanfaatkannya dengan rakan latihan saya dan orang-orang di sekeliling saya, “kata Pandelela Rinong.

HUAWEI WATCH GT

Reka Bentuk Nipis, Cantik dan Lasak untuk Peminat Sukan
HUAWEI WATCH GT adalah berdaya tahan kepada kelasakan kerana reka bentuk bezel seramik, keluli tahan karat dan salutan DLC. Ketebalan pada hanya 10.6 mm dan memaparkan mahkota berganda 1.39 “454 x 454 skrin AMOLED, ia sangat bersemangat dan langsing. Ia tahan lama sewaktu latihan sambil mengekalkan atlet dalam gaya. Pengguna tidak perlu risau tentang merosakkan jam tangan ini dan bersenam dengan ketenangan fikiran.

Jangka Hayat Bateri 2 Minggu*, Perjalanan tanpa Had
Semua atlet memahami pentingnya hayat bateri ketika sewaktu pemakaian jam. Huawei telah menangani kebimbangan ini dengan memperkenalkan seni bina chipset berganda, memanjangkan hayat bateri jam tangan itu.

HUAWEI WATCH GT baru boleh bertahan selama dua minggu*, lebih lama daripada mana-mana jam tangan seumpamanya yang lain di pasaran hari ini dan membantu atlet menjejaki prestasi mereka di mana sahaja mereka pergi.

Pelaporan Jantung Masa Nyata
HUAWEI WATCH GT mempunyai teknologi pemantauan HUAWEI TruSeen™ 3.0, yang memberikan pengukuran peribadi masa nyata yang lebih cekap dan tepat terhadap keyakinan diri anda dengan menggunakan algoritma pembelajaran kendiri dan sensor inovatif. Ia dilengkapi dengan program kejurulatihan ilmiah yang bijak yang membantu pengguna untuk kekal sesuai dengan mendaftar dalam kursus lanjutan jam tangan.

Latihan bimbingan

Di samping itu, ia juga menyediakan latihan bimbingan dan memberikan maklum balas kesan pergerakan masa.

Harga dan Ketersediaan
HUAWEI WATCH GT dilancarkan pada Oktober 2018, bersama dengan Siri Mate Huawei Mate 20 dan Siri Matebook Huawei. Pengguna dapat menghubungkan setiap peranti dengan lancar untuk memastikan semua data mereka sentiasa terkini dan disegerakan dalam masa nyata. HUAWEI WATCH GT dijual pada harga RM999 (edisi klasik) dan RM899 (edisi sukan), dan boleh dibeli di semua Huawei Experience Stores; sementara stok masih ada.

HUAWEI WATCH GT kekal bergaya

Untuk maklumat lanjut mengenai jenama baru HUAWEI WATCH GT dan produk inovatif lain oleh gergasi teknologi, sila layari https://consumer.huawei.com/my/ atau ikuti halaman rasmi Facebook HUAWEI di www.facebook.com/HuaweiMobileMY.


*Battery life may vary depending on usage

Leave a Reply