Panggilan Buat Peminat-Peminat Zizan Razak

HONORXZizan1 Banner

Panggilan Buat Peminat-Peminat Zizan Razak |  HONOR Malaysia, e-jenama telefon pintar terkemuka di Malaysia, baru-baru ini telah mengumumkan bahawa duta honor Zizan Razak, akan menyertai peminat pada hari Sabtu ini, 17 November di DirectD Digital Mall, Kajang untuk hari  yang penuh dengan keseronokan dengan aktiviti dan permainan.

Zizan Razak duta Honor Malaysia

Bermula 1.30 petang, peminat akan diraikan dengan keseronokan dan permainan bersama dengan Zizan Razak, serta persembahan istimewa oleh penyanyi / pelakon / pelawak dengan single barunya “Kau Takkan Tahu”.

Tambahan pula, dengan ihsan HONOR Malaysia, Zizan akan menyertai peminat untuk bermain permainan untuk memenangi hadiah menarik, seperti tiket ke perlawanan Piala AFF Suzuki pada 24 November di Stadium Bukit Jalil untuk menonton pasukan Bola Sepak Lelaki Kebangsaan Malaysia, dan t-shirt eksklusif HONOR yang ditandatangani oleh Zizan Razak.

Jumpa Zizan Razak di DirectD Digital Mall Kajang

Bercakap tentang hadiah yang menakjubkan, setiap pelanggan yang membeli unit honor 8X semasa pameran bergerak akan menerima HONOR Band 3*, sebuah tas ransel HONOR, dan tuala sukan.

*Hanya untuk 50 pelanggan pertama, beg galas HONOR eksklusif dan tuala sukan boleh didapati selagi stok masih ada.

Leave a Reply