Piza Ssamjeang Prawn Sensasi Korea Terbaru Domino’s

Piza Ssamjeang Prawn Sensasi Korea Terbaru Domino’s |  Jatuh cinta sekali lagi dengan perisa Ssamjeang yang manis dan pedas yang dicipta oleh Domino’s Pizza. Piza Ssamjeang Domino’s yang popular, memperkenalkan penambahan terbarunya, pizza Ssamjeang Prawn, varian keempat yang ditambah kepada piza sensasi Korea ini.

Piza Ssamjeang Prawn poster

Memaparkan udang dengan herba dan rempah-rempah Itali ditambah dengan rumpai laut berkhasiat yang kaya dengan rasa umami, tomato ceri segar, lada hijau, ditaburkan dengan biji wijen yang dipanggang di atas sos Ssamjeang yang dicipta khas, Piza Ssamjeang dengan rasa yang seimbang dan teksturnya.

Bercakap mengenai perisa baru itu, Shamsul Amree, Pengurus Besar Kanan, Operasi, Domino’s Pizza Malaysia dan Singapura berkata, “Kami menerima kasih sayang dan sokongan dari para pelanggan dan peminat Korea ketika pertama kali melancarkan Ssamjeang Tuna, Chicken and Beef. Sambutannya amat menggembirakan dan memenuhi permintaan yang semakin meningkat dari pizza Ssamjeang, kami telah mengambilnya lagi dan mencipta Ssamjeang Prawn. Kami percaya penambahan baru ini meningkatkan profil rasa saus Ssamjeang terutama dengan kombinasi pelbagai rasa dan tekstur yang lazat dalam pizza tunggal.”

Piza Ssamjeang Prawn Lzat

“Kami kagum dengan tindak balas positif daripada pelanggan kami dan kami harap rasa baru ini akan diterima dengan baik. Bulan puasa dan tempoh Raya adalah peluang terbaik untuk berkumpul bersama keluarga dan rakan sambil menikmati pizza kegemaran anda. Kami menawarkan tawaran hebat untuk tempoh perayaan dan kami berharap para pelanggan kami akan mengambil kesempatan untuk menikmati item terbaru ini di menu kami semasa ia berlangsung!”

Benar-benar diilhamkan oleh rakyat Malaysia yang sukakan makanan Korea, Domino’s Piza Ssamjeang direka khas untuk menyampaikan gabungan sempurna rasa manis, pedas dan berperisa. Serbaguna dan beraroma, sos Ssamjeang juga boleh didapati dengan Ayam-haseyo Chicken Wings, kepak ayam dimasak dengan sempurna dengan salutan luar sos Ssamjeang yang sangat ketagih ini.

Semasa tempoh perayaan Ramadan dan Raya, para pelanggan boleh menikmati Piza Ssamjeang Prawn dengan dua tawaran kombo iaitu Ssamjeang Buddy Combo dan Ssamjeang Super Combo. Harga pada harga RM37.65 (GST zero-rated price), Ssamjeang Buddy Combo termasuk satu pizza Ssamjeang Regular, satu Ayam-Haseyo, satu Garlic Twisty Bread dan dua tin minuman ringan; manakala Ssamjeang Super Combo, dengan harga RM56.51 (GST zero-rated price) terdiri daripada dua Pizza Biasa, satu Ayam-Haseyo, satu Cheesy Mozzarella / Cheddar Stix dan sebotol 1.5L minuman ringan.

Ssamjeang Super Combo

Semua Piza Ssamjeang Prawn baru boleh didapati di semua kedai-kedai Domino Pizza untuk masa yang terhad sahaja, dari 4 Jun hingga 1 Julai 2018, manakala stok terakhir.

Lawati kedai Domino, pesanan secara online di www.dominos.com.my, atau hubungi 1300-888-333 untuk membuat pesanan. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Pizza Suncang Domino’s Pizza Malaysia serta promosi lain yang berterusan, lawati kami di http://www.dominos.com.my/.

 

Leave a Reply