Promosi Great Samsung Treat 2018 Terbaik

Great Samsung treat 2018 Promo

Promosi Great Samsung Treat 2018 Terbaik |  Semalam Naz dapat emel dari Samsung Malaysia Electronics tentang promosi terbaru mereka. Samsung Malaysia Electronics telah mengumumkan pelancaran promosi Great Samsung Treat 2018, yang boleh dinikmati oleh rakyat Malaysia!

Great Samsung Treat Promo_KV 2018

Mulai sekarang hingga 31 Ogos 2018, pengguna boleh membeli produk hiburan rumah Samsung kegemaran mereka dan peralatan rumah pada harga menarik tanpa GST!

Samsung 0 percent GST

Di samping itu, Samsung menawarkan lebih banyak ganjaran seperti rebat tunai segera dan hadiah PERCUMA pada pembelian produk rumah terpilih!

Samsung Instant Cash Rebates

Dengan 0% GST dan tiada SST, ini adalah peluang keemasan yang anda tidak boleh ketinggalan, sama ada anda ingin menaik taraf produk rumah anda atau hanya mengembalikan ruang tamu anda ke ekosistem pintar yang mengubah hidup moden.

Sempena dengan kemuncak Piala Dunia FIFA 2018, kan lebih menarik kalau menonton perlawanan akhir bolasepak Piala Dunia FIFA pada TV skrin Samsung yang besar lagi terang benderang kan…. Sebelum nie Naz ada cover promosi Samsung TV Lagi Bola Lagi Raya! yang menawarkan harga yang sungguh menarik untuk TV Samsung LED dan banyak lagi.

Samsung TV - Lagi Bola, Lagi Raya!

Apa yang anda tunggu? Berikut adalah beberapa sebab mengapa anda perlu mula membelanjakan sekarang:

1. 0% GST – Tiada lagi 6% Cukai Barang & Perkhidmatan!
2. 0 SST – Nikmati belanja tanpa Cukai Jualan & Perkhidmatan!
3. Rebat Tunai Segera – Sehingga RM634!
4. Hadiah PERCUMA Segera – Sehingga RM2,451!
5. Pembelian dengan Pembelian – Jimat sehingga RM500!

Samsung Great Saving Treat - TV

Samsung Great Saving Treat - Washer

Samsung Great Saving Treat - FridgeUntuk katalog penuh boleh klik di sini!

Ini adalah masa untuk menikmati Percutian Tanpa Cukai anda dan mendapat ganjaran simpanan BIG! Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan barangan elektrik Samsung terpilih pada harga menarik di promosi Great Samsung Treat 2018!

Leave a Reply