PUMA RIDER Ciptaan Semula Diperkenalkan Dengan Model Virtual Pertama

FUTURE RIDER

PUMA RIDER Ciptaan Semula Diperkenalkan Dengan Model Virtual Pertama | Jenama sukan PUMA memberikan ikon kasut larian 80-an mereka; FAST RIDER penampilan baru untuk 2020. Keluaran terbaru FUTURE RIDER dan STYLE RIDER secara dinamik menggabungkan reka bentuk futuristik dan retro dengan kombinasi warna dan gaya nostalgia yang mengasyikkan kepada gaya jalan kasual, yang santai dan bergaya.

PUMA RIDER

FUTURE RIDER memaparkan midsole putih yang ramping dan Formstrip serta lapisan suede hitam dan terletak dalam warna biru bertenaga dipasangkan dengan warna merah dan hijau neon atau disandingkan dengan percikan warna berani 80an seperti neon hijau, merah jambu, oren dan ungu. FUTURE RIDER baru juga merujuk kepada masa lalu dengan outsole beralun yang diilhamkan oleh kancing Federbein conical FAST RIDER yang asal, sebagai tambahan kepada penstabil tumit TPU untuk keseimbangan tambahan. STYLE RIDER membawa sedikit lagi kilat, memaparkan lapisan nylon atas dan suede terang dan hitam. Kasut ini mempunyai lengan midsole yang menarik di merah dan putih yang bertenaga, serta RIDERFOAM yang menyerap kejutan baru untuk pemulihan yang tinggi. Ini semuanya dihiasi dengan outsole beralun retro yang diilhamkan dan dalam bentuk Formul putih.

PUMA RIDER - FUTURE RIDER

MAYA

PUMA RIDER - MAYA

PUMA RIDER akan dilancarkan di Asia Tenggara dengan pengenalan MAYA, @mayaaa.gram – influencer maya pertama di rantau ini, dan simbol kebanggaan Asia Tenggara. Maya akan mengetuai kempen PUMA RIDER bersama tiga duta serantau baru – Ismail Izzani dari Malaysia, Tosh Zhang dari Singapura dan Adipati Dolken dari Indonesia.

Ismail Izani dengan kasut PUMA FUTURE RIDERT

Bersama-sama, ikon serantau ini akan dipaparkan dalam kempen baru yang baru di mana mereka mengambil identiti ‘pemain’ dan memasuki dunia maya yang diilhamkan secara futro. Ismail, Tosh dan Adipati, berlari dan melompat bersama Maya, dalam landskap siber untuk mengatasi halangan-halangan dan membuka laluan ke masa depan, sambil menarik perhatian penonton dalam membina kisah budaya Asia Tenggara bersama-sama.

CABARAN RIDER (Mac 23 – April 26, 2020)

Peminat-peminat di Malaysia, Singapura dan Indonesia juga boleh mengalami dunia permainan cybernetic, Maya dengan mengambil bahagian dalam Cabaran RIDER. Dijadualkan untuk dilancarkan pada 23 Mac 2020 dan dianjurkan di laman mikro yang dedikasi, Cabaran RIDER 5-minggu adalah permainan berasaskan web di mana mata boleh dikumpul untuk memenangi hadiah secara mingguan, termasuk hadiah utama bekalan sepanjang tahun kasut PUMA!

PUMA FUTURE RIDER dan STYLE RIDER baru tiba di Malaysia pada 22 Februari dan boleh didapati di PUMA.com, dan di seluruh kedai PUMA dan kedai runcit di seluruh negara, dengan harga RM 429.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *