Raikan Jaringan Gol Pasukan Bola Sepak Kegemaran Anda di TikTok Dengan #ElClasicoChallenge

TikTok-x-LaLiga-ElClasicoChallenge

Raikan Jaringan Gol Pasukan Bola Sepak Kegemaran Anda di TikTok Dengan #ElClasicoChallenge | TikTok, destinasi utama untuk video mudah alih pendek menggalakkan pengguna untuk menunjukkan bagaimana mereka meraikan jaringan gol untuk pasukan kegemaran mereka ketika “El Clásico”, yang akan dimainkan pada Ahad 1 Mac ini pada pukul 9 malam.

#ElClasicoChallenge antara  Barcelona FC dengan  Real Madrid FC

Untuk kesempatan ini, TikTok dan LaLiga telah bekerjasama semula selepas kejayaan #HolaLaLigaSantander dan #RedibujaLaLiga, yang mendapat lebih daripada 215 juta tontonan digabungkan.

Menggunakan hashtag #ElClasicoChallenge dan terima kasih kepada kesan eksklusif yang dilancarkan dalam aplikasinya khusus untuk acara ini, peminat bola sepak akan berpeluang untuk menunjukkan bagaimana mereka akan meraikan jaringan gol-gol untuk pasukan kegemaran mereka di El Clasico dan dengan bunyi audio stadium bola sepak.

Sejak bersiaran di TikTok, LaLiga telah mendapat followers sebanyak 1.1 juta dan hampir 10 juta likes. Kejayaan ini dalam komuniti TikTok adalah disebabkan oleh kandungan eksklusif yang banyak disesuaikan dengan platform yang mana para pengguna dapat menikmati pergerakan terbaik masa kini dan bola sepak masa lalu dan hidup yang disertai dengan kesan dan muzik TikTok yang terbaik.

Cabaran ini akan tersedia di peringkat antarabangsa dari hari ini dan semua pengguna platform boleh menyertai sehingga selepas permainan.

TikTok terus meletakkan dirinya sebagai destinasi utama bagi peminat bola sepak yang ingin mengikuti segala-galanya mengenai pasukan bola sepak dan pemain kegemaran mereka. Di samping itu, terima kasih kepada kepelbagaian pengguna yang hebat yang terdapat di TikTok, peminat bola sepak dapat menemui kandungan eksklusif detik-detik bola sepak utama dan mengenali pemain kegemaran mereka dengan lebih dekat.


Mengenai TikTok
TikTok adalah destinasi utama untuk video mudah alih pendek. Misi kami adalah untuk memberi inspirasi kepada kreativiti dan membawa kegembiraan. TikTok mempunyai pejabat global termasuk Los Angeles, New York, London, Paris, Berlin, Dubai, Mumbai, Singapura, Jakarta, Seoul, dan Tokyo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *