SAFI Anti-Bacterial Shower Cooling Memberikan Perlindunngan Yang Optimum

SAFI Antibacterial Shower Gel 1

SAFI Anti-Bacterial Shower Cooling Memberikan Perlindungan Yang Optimum | Naz sekarang memang aktif dengan bersukan, maklum la bila umur dah meningkat kena lah jaga kesihatan. Bila berpeluh, badan memang terasa segar tetapi mula rasa tidak selesa dengan bauan yang dihasilkan. Oleh itu Naz perlukan sabun mandian yang dapat menghilangkan bau badan yang terhasil bahkan juga memberi kesegaran dan membasmi kuman pada badan. Mujur lah kini Safi Malaysia sudah mengeluarkan rangkaian gel mandian antibakteria yang dihasilkan dengan formulasi bahan “mesra kulit” SAFI ANTI-BACTERIAL SHOWER COOLING.

Naz sukan dengan sabun mandian anti-bacterial dari SAFI ini

SAFI ANTI-BACTERIAL SHOWER COOLING adalah rangkaian gel mandian antibakteria bebas sabun, bebas alkohol, bebas paraben dan mempunyai kadar pH yang seimbang. Gel mandian ini melengkapkan gaya hidup aktif Naz sekeluarga dengan memberikan pelindungan antibakteria harian dan membasmi kuman dari kulit dengan berkesan sehingga 99.99%. SAFI ANTI-BACTERIAL SHOWER COOLING adalah rangkaian gel mandian antibakteria bebas sabun, bebas alkohol, bebas paraben dan mempunyai kadar pH yang seimbang.

2 varian sabun mandi SAFI

Inovasi terbaru dari SAFI – jenama Halal No.1 Malaysia adalah hasil komitmen berterusan di dalam penyelidikan dan pembangunan produk penjagaan kulit muka oleh SERI | SAFI Excellence in Research and Innovation | Centre, makmal produk kosmetik Halal terbesar di dunia, yang berpusat di Malaysia. Gel mandian ini mempunyai kombinasi sensasi menyejukkan dan manfaat buah-buahan semulajadi – Ia melindungi , menyegarkan malah memanjakan kulit tubuh badan Naz dan keluarga.

Safi Anti-Bacterial Shower - Frosty Watermelon & Frosty Pineapple

Rangkaian SAFI ANTI-BACTERIAL SHOWER COOLING diinspirasikan dari sensasi menyejukkan buah Tembikai dan Nenas, merumuskan kombinasi manfaat kesihatan dan kecantikan bahan semulajadi yang memberikan perlindungan antibakteria optimum dan memelihara kulit tubuh badan.

Rangkaian Gel Mandian SAFI Anti-Bacterial Shower FROSTY WATERMELON

Mengandungi Anti-oksidan semulajadi . Kadar pH seimbang . Bebas Alkohol . Bebas Paraben . Bebas Sabun

SAFI Anti-Bacterial Shower FROSTY WATERMELON

Rangkaian gel mandian SAFI Anti-Bacterial Shower FROSTY WATERMELON hebat dengan kombinasi nota haruman floral dengan kesegaran rasa tembikai menjanjikan sesi mandian penuh nikmat.

  • Memberikan perlindungan antibac harian untuk seisi keluarga
  • Membasmi sehingga 99.9% kuman* (Berdasarkan hasil ujian in-vitro)
  • Diperkaya dengan manfaat ekstrak Tembikai & Lemon berfungsi sebagai anti-oksidan semulajadi yang melindungi kulit dari radikal bebas
  • Diperkaya dengan manfaat ekstrak Lemon & madu yang bukan sahaja kaya dengan manfaat anti-bakteria, ia juga menyegarkan, melembapkan dan melembutkan kulit

Rangkaian Gel Mandian SAFI Anti-Bacterial Shower FROSTY PINEAPPLE

Mengandungi Anti-oksidan semulajadi . Kadar pH seimbang . Bebas Alkohol . Bebas Paraben . Bebas Sabun

SAFI Anti-Bacterial Shower FROSTY Pineapple

Rangkaian gel mandian SAFI ANTI-BACTERIAL SHOWER FROSTY PINEAPPLE memberikan ledakan kombinasi sensasi haruman dan kemanisan sitrus buah Nenas yang menyejukkan, menyegarkan dan semestinya menjanjikan sesi mandian yang menceriakan hari anda setelah seharian sibuk dengan komitmen kerjaya dan hari yang mencabar.

  • Memberikan perlindungan antibac harian untuk seisi keluarga
  • Membasmi sehingga 99.9% (*berdasarkan hasil ujian in-vitro)
  • Diperkaya dengan ekstrak Nenas, Raspberry & Kelapa yang terkenal dengan manfaat anti-oksidan semulajadi  yang melindungi kulit daripada radikal bebas
  • Diperkaya dengan kombinasi 3x ganda manfaat anti-penuaan bahan semulajadi yang dapat mengekalkan keremajaan kulit

Rangkaian SAFI ANTI-BACTERIAL SHOWER COOLING terdapat dalam pek botol 1kg pada RM18.50 dan pek eko isian semula 850g pada RM12.50 boleh didapati disemua pasaraya besar, pasaraya hyper, farmasi dan platform e-dagang rasmi LAZADA – SAFI MALAYSIA di www.lazada.com.my/shop/safi . Untuk maklumat lanjut dan promosi terkini dari SAFI, sila layari laman sesawang rasmi SAFI di www.safi.com.my , laman Facebook rasmi SAFI di www.facebook.com/SAFIMalaysia  dan laman instagram rasmi SAFI di www.instagram.com/SAFIMalaysia .

Leave a Reply