ShakeITZ Selfie Drink Bantu Turunkan Berat Badan Tanpa Berlapar

Dah Selfie ke belum pagi nie

ShakeITZ Selfie Drink Bantu Turunkan Berat Badan Tanpa Berlapar |  Masalah kesihatan yang sering menghantui rakyat Malaysia masa kini adalah tahap kolesterol yang tinggi, berat badan yang berlebihan menyebabkan obesiti dan sembelit disebabkan sistem penghadaman yang tidak baik. Mengikut kajian, hampir 17.7% [1] orang dewasa adalah obes, manakala satu daripada tiga orang mempunyai berat badan berlebihan. Melihatkan kepada permasalahan ini, BMAR EMPIRE TRADING mengeluarkan produk minuman tambahan yang dapat membantu menurunkan berat badan anda iaitu ShakeITZ Selfie Drink.

ShakeITZ Selfie Drink

Semakin umur kita meningkat, tubuh badan kita akan menggunakan banyak tenaga yang diperolehi dari pemakanan kita dan tanpa kita sedari kadar metabolisme badan kita turut berkurangan. Apabila ini berlaku ia akan menyebabkan kenaikan berat badan kerana badan kita melakukan proses penghasilan tenaga dengan lebih perlahan dan badan akan menyimpan lebih banyak lemak.

Bagaimana nak meningkatkan kadar metabolisme badan kita balik dan membuang lemak berlebihan itu? Jawapannya ada pada ShakeITZ Selfie Drink!

Apa itu ShakeITZ Selfie Drink

Sepekat sehari diminum sebelum sarapan pagi

ShakeITZ Selfie Drink ialah minuman tambahan yang diperkayakan dengan Gluthathione, Vitamin C dan Apple Stemcell. Minuman tambahan ini dapat meningkatkan kadar metabolisme badan selain membantu melancarkan pembuangan sisa toksik dalam badan. Secara langsung ia dapat menurunkan berat badan dengan cara semulajadi dan sihat. Minuman tambahan ini berperisa epal hijau dan rasanya cukup enak.

Rasa Apple Hijau

Bahan-bahan terkandung dalam minuman tambahan ini adalah ekstrak Teh Hijau, Garcinia Cambogia, biji Kopi Hijau, Vitamin E, Fenugreek dan Sucrose. Antara khasiat-khasiat dari bahan-bahan ini adalah seperti berikut:

ShakeITZ-Green Tea Extract
ShakeITZ-Garcinia Cambogia
ShakeITZ-Fenugreek Seed
ShakeITZ-Vitamin C
ShakeITZ-Green Coffee Beans
ShakeITZ-Vitamin E

Formulasi minuman tambahan ini memberi kebaikan kepada peminumnya antara lain dapat:

  • Menurunkan berat badan dengan pantas.
  • Mengempiskan perut.
  • Menghilangkan lemak degil.
  • Dapat mengawal selera makan.
  • Pinggang menjadi ramping.
  • Kulit menjadi lebih putih, cerah dan lembut.
  • Membakar lemak dari dalam.
  • Mengeluarkan toksin dan mencuci usus.
  • Melawaskan pembuangan air besar.
  • Meningkatkan kadar metabolisme.
  • Membakar kalori berlebihan.
  • Menghalang pembentukan lemak.
  • Menghalang kolesterol jahat.

Cara Pengambilan & Penyediaan:

Sekotak ShakeITZ Selfie Drink ini mengandungi 15 paket (20gm) dan setiap paket mengandungi 90 kcal bersamaan 380 kj. Anda hanya perlu minum sepaket sehari sebelum sarapan pagi ketika perut masih kosong. Tak perlu berlapar dan anda boleh makan seperti biasa. Yang paling penting, anda perlu minum 3 liter air putih setiap hari bagi mendapatkan hasil yang maksima.

Cara penyediaannya sungguh mudah dengan 3 langkah sahaja…

Koyak, Goncang dan Minum

Testimoni

Naz dah mencuba dan setakat ini kesan langsung yang Naz dapat rasakan adalah pembuangan air kecil dan air besar semakin kerap. Selain daripada itu, pengambilan makanan semakin kurang dan badan mula terasa ringan.

Apa kata orang lain bila menggunakan ShakeITZ Selfie Drink ini:

Bagi yang ingin mendapatkan produk ShakeITZ Selfie Drink, anda boleh hubungi BMAR EMPIRE TRADING di no hotline 018-7660532 atau juga boleh order terus di facebook page mereka di https://www.facebook.com/bmarholding/ 

Untuk dapatkan maklumat lanjut tentang ShakeITZ Selfie Drink ini, anda boleh mengikut laman media social mereka di:

Instagram : www.instagram.com/shakeitzbmar

Facebook : www.facebook.com/bmar

#ShakeITZ #SelfieDrink #BMAREmpire #10shake #jomkurus #nazlannasirdotcom



[1]http://www.moh.gov.my/index.php/file_manager/dl_item/554756755a584a6961585268626938794d4445334c307868634739795957347652476c68596d56305a584e66513246795a5639515a584a6d62334a745957356a5a5639535a584276636e52664d6a41784e6935775a47593d

9 thoughts on “ShakeITZ Selfie Drink Bantu Turunkan Berat Badan Tanpa Berlapar

  1. Sis pun sedang amalkan dan belum skip lagi, dah tinggal beberapa sachet je ni. Dah habis nanti mmg rasa nak lagi sebab badan rasa ringan je dan pembuangan pun senang. Rasa dia pun sedap tak..rasa apple gitu..senang nak telan..:D

    1. Memang nampak hasil dan yang penting setiap hari membuang toksin dalam badan, dan badan terasa ringan. Badan pun rasa segar dan tumit kurang sakit dah….

Leave a Reply