Shopee 3.3 Mega Sale Beri 50% Diskaun Setiap Hari

Shopee 3.3 Mega Sale

Shopee 3.3 Mega Sale Beri 50% Diskaun Setiap Hari | Shopee akan membawakan tawaran dan diskaun terbaik dengan 3.3 Mega Sale dari 24 Februari hingga 3 Mac 2020. Semasa kempen membeli-belah ini, pengguna dapat menikmati tawaran eksklusif dari pelbagai jenama dan peruncit di Shopee termasuk jenama popular seperti Nestle, Vinda, Unilever, MR DIY dan Bagstation. Lebih menarik lagi, pengguna-pengguna Shopee boleh dapatkan baucar diskaun 50% dan juga menikmati potongan harga sehingga 50% untuk produk semasa Shocking Sale.

Shopee 3.3 Mega Sale

Bersiap-sedia untuk dilancarkan ke dalam ruang membeli-belah dengan jualan tema yang berbeza setiap hari. Bimbang anda tidak dapat membuat keputusan disebabkan terlalu banyak pilihan? Kunjungi halaman koleksi Best Buys yang menampilkan produk-produk dari pelbagai kategori dengan tawaran menarik sehingga 90% dari fon telinga tanpa wayar, cadar katil, set alat memasak, bank kuasa, beg tangan, kasut dan jam tangan sehingga detergen, lampin, romper bayi serta makanan ringan.

Hanya pada 3 Mac, nantikan upsized Shocking Sale yang akan berlangsung pada 12AM, 1AM, 12PM, 1PM, 8PM, 10PM yang memaparkan lebih daripada 1,000 produk, tentunya ada sesuatu untuk semua orang. Jangan lupa untuk menyemak tawaran super RM 0.33, RM 3.30 dan RM33.00 dan anda pasti terpegun dengan produk yang boleh dibeli dengan harga-harga ini.

Hiburan Berterusan

Uji kemahiran penghirisan anda dengan Shopee Slice. Dengan hanya tiga peluang bermain sehari, bersainglah untuk kedudukan teratas di papan pendahulu dan anda berpeluang memenangi sebuah telefon setiap hari. Shopee juga akan mengumumkan pemenang papan pendahulu Shopee Slice pada 3 Mac di mana pemenang akan menerima pelepasan terbaru, Samsung Galaxy S20+. Selain itu, pengguna juga boleh memenangi baucar diskaun yang hebat melalui permainan yang menyeronokkan dan menarik seperti Shopee Throw dan Lucky Egg.

Shopee Slice

Relaks dan nantikan aliran strim langsung dengan kandungan menarik di aplikasi. Shopee Live akan membawakan anda peruncit-peruncit yang memaparkan produk terbaru mereka dan memberikan tawaran menarik. Bersama dengan hos Shopee yang membawakan hiburan tidak terhad – 15 jam aliran tanpa henti pada 1 Mac dan countdown 6 jampada 2 Mac termasuk rancangan permainan, persembahan, jualan kilat dan edisi 3.3 Mega Sale Auction. Penonton juga boleh mendapatkan berita terkini di Sembang ke Laut yang mempunyai topik perbualan yang menyeronokkan untuk hiburan anda.

Shopee Detective

Nikmati Shopee 3.3 Mega Sale di mana-mana sahaja!

Membeli-belah dalam talian pasti merangsang selera makan anda jadi jangan lupa dapatkan offline deals melalui ciri Deals, Top-Ups and Bills dalam aplikasi Shopee.

Dapatkan diskaun sehingga 41% di Tony Roma’s apabila anda menikmati hidangan daging tulang rusuk BBQ lembut dan stik enak. Bagi mereka yang terlepas tawaran KFC minggu lepas, anda dapat menikmati diskaun sehingga 25% untuk tawaran combo terpilih.

Bukan itu sahaja – baucar diskaun sehingga 30% boleh didapati untuk sesi memanjakan diri dengan kawan baik anda atau memuaskan selera anda untuk pencuci mulut, jadi jangan lupa semak ciri ‘Deals, Top-Ups and Bills’!

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Shopee 3.3 Mega Sale, layari  https://shopee.com.my/33

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *