Sissons Paints Mewarnai GSC Paradigm Johor Bahru

Sissons Paints Mewarnai GSC Paradigm JB

Sissons Paints Mewarnai GSC Paradigm Johor Bahru |  Sejak dibuka GSC Paradigm JB pada 22 Disember 2017, Golden Screen Cinemas (GSC) telah membuat pembaharuan dan menaiktaraf pawagam mereka untuk memberikan pengalaman sinematik yang lebih baik kepada para penonton filem di Johor. Baru-baru ini, GSC telah bekerjasama dengan salah satu pembekal dan pengeluar cat berkualiti terbaik di negara ini, Sissons Paints untuk mengubah reka bentuk dan menceriakan laluan keluar dan koridor keluarnya dengan pecutan warna segar baru.

Warna-warna keceriaan Sissons Paints

Diilhamkan oleh kolaj warna terang pada kotak popcorn GSC, Sissons Paints menggunakan sejumlah 385 liter cat untuk menyegarkan laluan dan koridor di luar dewan di GSC Paradigm JB dalam warna yang serupa. Projek itu, yang mengambil masa 31 hari untuk disiapkan, menyaksikan kraf mural berlapis Sissons Paint yang bermain pada reka bentuk koridor; menonjolkan sudutnya dengan warna yang berbeza untuk menghasilkan kedalaman dan kepelbagaian. Hasilnya adalah sangat menarik dan menceriakan.

Sissons Paints 3
Sissons Paints 4
Sissons Paints 5

“Sejak beberapa tahun kebelakangan ini, kami telah mengadakan laluan pejalan kaki panggung di GSC yang dicat dengan mural untuk mencerahkan dan memeriahkan koridor untuk penonton wayang. Walaupun kami kebanyakannya bekerja dengan artis grafiti pada masa lalu, kerjasama kami dengan Sissons Paints adalah yang pertama untuk kami dan kami sangat teruja dengan bagaimana mereka telah berjaya menterjemahkan warna-warna pada kotak popcorn kami dengan ketepatannya, menjadikannya hidup di sepanjang keseluruhan laluan dari hujung ke hujung, “kata Encik Lionel Loh, Pengurus Pemasaran Kanan Golden Screen Cinemas.

Sissions Paints 6
Sissons Paints 7
Sissons Paints 8

Jacky Chin, Pengarah Jualan True Color Painting Solutions Sdn. Bhd. – pengilang Sissons Paints berkata, “Sebagai pengeluar cat, kami benar-benar teruja apabila GSC memberitahu kami mengenai rancangan mereka untuk merapikan laluan pejalan kaki mereka dengan warna reka bentuk kotak popcorn terbaru mereka. Adalah agak mencabar untuk meniru pelbagai warna tetapi dengan kesungguhan, dengan input dari kedua-dua pihak, kami dapat menyelesaikan 36 warna. Dapat berkolaborasi dengan pengendali pawagam terkemuka di Malaysia menjadi satu penghormatan dan saya berharap dapat mempamerkan lebih banyak kepelbagaian cat kami dalam kerjasama masa hadapan dengan GSC. “

Sissons Paints 9
Sissons Paints 10
Sissons Paints 11

Untuk maklumat lanjut, sila layari laman web GSC www.gsc.com.my atau laman Facebook GSC www.facebook.com/GSCinemas.

Leave a Reply