‘Slash’ the Leng Chai di Lazada Untuk Janji Temu CNY2019

Lazada Malaysia logo

‘Slash’ the Leng Chai di Lazada Untuk Janji Temu CNY2019 | Bosan dengan makcik-makcik yang suka menyibuk bertanyakan kehidupan cinta anda di perayaan Tahun Baru Cina? Tahun Baru Lunar ini, Lazada menjemput anda untuk ‘Slash’ the Leng Chai untuk janji temu dengan lelaki bujang! Pembeli akan berpeluang membawa ‘teman’ pulang ‘rumah’ dan menghadiri majlis makan tengah hari bersama dengan warga emas dengan semangat kebersamaan.

'Slash' the Leng Chai

Andrew Gnananantham, Ketua Pegawai Pemasaran Lazada Malaysia berkata, “Semasa perjumpaan keluarga CNY, ramai di antara kita ada yang ditanya oleh saudara-saudara yang lebih tua mengenai kehidupan cinta kita. Oleh itu, kami memutuskan untuk meletakkan sentuhan yang menyeronokkan pada senario yang biasa dengan menyediakan pembeli kesempatan untuk ‘Slash’ untuk janji temu dan membawa kegembiraan kepada orang-orang tua. ‘Slash It’ adalah ciri membeli-belah sosial yang membawa orang ramai bersama-sama dengan mendapatkan rakan-rakan dan keluarga yang terlibat untuk membantu antara satu sama lain ‘Slash’ harga barangan untuk mendapatkan tawaran terbaik.”

“Matlamat ‘Slash’ the Leng Chai adalah untuk menonjolkan apa yang benar-benar penting semasa musim perayaan ini – bersama dengan keluarga dan mengira keberkatan bersama. Ramai orang tua yang tinggal di rumah jarang menerima kunjungan atau meninggalkan rumah semasa CNY, dan makan malam perjumpaan memainkan peranan penting dalam menyambut Tahun Baru. Kami mahu berkongsi cita-cita melalui inisiatif ini dengan membawa reunion kepada mereka – termasuk teman lelaki!”

Dari 16 hingga 18 Januari 2019, pembeli di kawasan Lembah Klang boleh mengurangkan harga leng chai daripada RM8,888.88 kepada sifar di aplikasi Lazada. Dapatkan kawan dan ahli keluarga untuk membantu anda mendapatkan janji temu lelaki pilihan anda dengan mencapai 48 slashes. Pilihan terdiri dari Dennis Yin, Varhoon Vystra, Adery Chin, Joseph Lee, Nigel Chin, Cyrus Yong, Eden See, dan Ilman Hakeem!

#LAZAHUAT2019 Lucky Fish Contest

Sertai #LAZAHUAT2019 Lucky Fish Contest* dari 11 Januari hingga 18 Januari untuk peluang memenangi hadiah bernilai RM68,888! Hanya tag 3 kawan-kawan di pos pengumuman peraduan di halaman Facebook Lazada Malaysia dan konsikan pos tersebut. 18 peserta akan disenarai pendek pada 16 Januari untuk mencipta ucapan CNY yang paling kreatif – 8 daripadanya berpeluang untuk memenangi hadiah yang menakjubkan termasuk rebat Wallet Lazada RM8,888, Honor 7 dan Tripod, ubat gigi Colgate Optic White Plus Shine, We Bare Bear Lunch Boxes, Huawei Honor A2 Bands dan banyak lagi!

Leave a Reply