Sunny3 Plus Lebih Besar dan Lebih Lancar

Sunny3 Plus banner

Sunny3 Plus Lebih Besar dan Lebih Lancar |  Kegemaran peminat telefon bimbit sejak 2016 kini pada skrin lebar! Peranti yang sangat mudah diakses ini datang dengan saiz yang padat, memberikan visual hebat dalam format 18:9 pada paparan besar 5.45″. Nikmati kesederhanaan dalam penggunaan teras. Dikuasakan dengan pemproses Quad-Core untuk navigasi lancar dan memori yang baik dari 8GB. Dapatkan pengalaman AndroidTM OreoTM (Go edition) terkini pada peranti Wiko Sunny3 Plus.

Wiko Sunny3 Plus

Spesifikasi Sunny3 Plus

Pemproses Quad-Core, 1.3GHz, Cortex-A7
Sistem Operasi Android™ Oreo (Go Edition)
Skrin Paparan 5.45” FWVGA+ (960×480 pixels), pixel density: 197 ppi
RAM 1GB
Storan (ROM) 8GB – Micro SD sehingga 64 GB
Saiz / Berat 148 x 72 x 9.3 mm/ 175 gm
Bateri 2200 mAh Li-Ion
Kamera Depan 2 MP + Selfie Flash
Kamera Belakang 5MP
Warna Anthracite, Gold, Cherry Red, Grey

Dari menonton filem dan bermain permainan ke blog dan Twitter, nikmati keselesaan visual yang hebat dalam format 18:9 yang kini dapat diakses. Paparan 5.45 inci besar mempunyai reka bentuk padat yang mudah untuk dipegang, menaip dan scroll menjadikan mudah untuk dikendalikan.

Skrin Lebar

Apabila berada di luar, dan anda ingin mencari restoran yang bagus untuk menikmati hidangan yang lazat. Lakukan carian dalam talian pantas! Nikmati kesederhanaan menghantar e-mel, berbual dan melayari Internet dengan navigasi yang lancar. Dilengkapi dengan pemproses Quad-Core, bergantung kepada prestasi yang boleh dipercayai.

Padat tetapi lancar

Simpan segalanya dengan selesa dengan penyimpanan ROM 8GB, yang boleh dikembangkan dengan kad MicroSD 64GB. Gunakan sepanjang hari kerana ia dikuasakan oleh bateri 2200 mAh.

Sunny3 Plus dengan 4 pilihan warna

Wiko Sunny3 Plus dilengkapi dengan semua manfaat Google Android™ Oreo™ (edisi Go) terkini*. Nikmati prestasi yang lebih baik dengan apl yang dioptimumkan, gandakan memori dan kawalan data pantas. Yang penting akses kepada kemaskini keselamatan terkini!

Tawaran Hujung Tahun

Leave a Reply