Theo Zhu sebagai Duta Belia Malaysia HONOR 10 Lite

Duta Belia Malaysia Honor 10 Lite

Theo Zhu sebagai Duta Belia Malaysia HONOR 10 Lite | HONOR Malaysia telah mengumumkan bahawa penyanyi, penari, model dan pelakon Cina yang terkenal Theo Zhu (朱正廷) menjadi Duta Belia Malaysia HONOR 10 Lite. Nantikan personaliti berbakat yang akan bertemu dengan peminat Malaysia tidak lama lagi!

Theo Zhu Duta Belia Malaysia Honor 10 Lite
Theo Zhu

The HONOR 10 Lite adalah model terbaru dalam siri HONOR’s Lite, yang dilengkapi dengan kamera 24MP AI Selfie yang menjadikan anda
#24hrInStyle dengan reka bentuk dewdrop HONOR pertama. Siri Lite dari HONOR adalah siri penetapan trend utama oleh syarikat telefon pintar, dengan menggabungkan trend terkini dan teknologi menjadi satu siri produk yang bergaya.

HONOR 10 Lite baru, HONOR Band 4 dan HONOR Band 4 Running akan dilancarkan pada 8 Januari, diikuti dengan pelancaran jualannya pada 9 Januari. Pelancaran jualan hari pertama juga akan melihat tawaran eksklusif yang tidak patut dilepaskan.

Mereka yang berminat untuk membeli HONOR 10 Lite yang anggun dan bergaya boleh menuju ke Lazada Store rasmi HONOR dari 10 pagi dan seterusnya, pada 9 Januari, serta di hihonor.com/my untuk HONOR 10 Lite, HONOR Band 4 dan HONOR Band 4 Running. The HONOR 10 Lite 3 + 32GB akan dijual secara eksklusif di Lazada dan hihonor.com/my.

Untuk maklumat lanjut mengenai peranan Theo sebagai Duta Belia Malaysia Honor 10 Lite dengan HONOR Malaysia, sila layari laman web rasmi e-dagang HONOR dan portal maklumat di http://hihonor.com/my, laman Facebook rasmi Honor Malaysia di https://www. facebook.com/HonorMY/, atau singgah ke kedai rasmi Honor di Lazada di https://www.lazada.com.my/shop/official-honor-store/ untuk tawaran yang lebih menarik.

Leave a Reply