Trak Nova Superstar Jelajah Malaysia Dari 10 Ogos Hingga 30 September

HUAWEI nova truck2

Trak Nova Superstar Jelajah Malaysia Dari 10 Ogos Hingga 30 September |  Dalam sambutan ketibaan HUAWEI nova 3 dan nova 3i, HUAWEI memulakan jelajah ke seluruh negara dengan Trak Nova Superstar HUAWEI. Bertemakan ‘Capture the Beauty of Malaysia (Merakam Kecantikan Malaysia)’, orang ramai dijemput untuk mengalami ciri-ciri unik HUAWEI nova 3 dan nova 3i selain aktiviti yang menyeronokkan sepanjang hari. Trak Noca Superstar HUAWEI dijadualkan menjelajah ke lapan negeri di Semenanjung Malaysia dari 10 Ogos hingga 30 September 2018. Sementara itu, di Malaysia Timur, pengalaman nova 3 dan nova 3i akan dibawa ke kedai dan akan diadakan pameran mini.

Trak Nova Superstar HUAWEI akan jelajah satu Malaysia

Dikuasakan oleh Artificial Intelligence (AI), HUAWEI nova 3 dan nova 3i mempunyai sistem empat kamera 24MP yang paling berkuasa ketika kini yang membuat selfie menyeronokkan, serta meningkatkan pengalaman pengguna yang intuitif. Siri nova jenama baru dilahirkan untuk pengguna yang dinamik, bertenaga dan boleh memimpin gaya hidup yang bebas. Selaras dengan visi HUAWEI untuk membina dunia yang lebih baik, kami berharap dapat membawa pengalaman ini lebih dekat kepada rakyat Malaysia menerusi Nova Superstar Truck, “kata Matthew Ng, Timbalan Pengarah Negara, HUAWEI Malaysia.

HUAWEI nova 3 dan nova 3i mempamerkan paparan FullView 6.3-inci generasi baru dengan pengalaman fotografi kamera yang dipertingkatkan dengan AI. Menggabungkan prestasi dan reka bentuk, kedua-dua peranti bersedia untuk menjadi telefon pintar seterusnya untuk anak-anak muda. Ia adalah peranti jarak jauh yang datang dengan keupayaan utama seperti AI-selfie, lensa AR, 3D QMOJI dan lambat-mo. Semua ini didatangkan bersama 128GB penyimpanan yang luas. Menjalankan EMUI 2.0 terkini, HUAWEI nova 3 dan nova 3i mempunyai kuasa untuk merealisasikan gaya hidup AI yang dipertingkatkan.

Jadual Jelajah Trak Nova Superstar HUAWEI

Menghidupkan ciri-ciri HUAWEI nova 3 dan nova 3i, HUAWEI akan mengubah Trak Nova Superstar menjadi zon pengalaman, yang menampilkan Selfie Corner, Karaoke Challenge dan Arcade Claw Machine. Penyiar radio Era FM akan menganjurkan pameran bergerak dari jam 4 petang hingga 6 petang setiap hari Sabtu semasa tempoh roadshow. Pengunjung ke pameran bergerak berpeluang membawa pulang barang dagangan HUAWEI eksklusif termasuk HUAWEI Body Fat Scale, Pendrive Suara, beg lipat HUAWEI, kunci rantaian bertema Liga Keadilan dan pemegang kereta, dan banyak lagi.

Di zon pengalaman, pelawat digalakkan untuk mengambil sekurang-kurangnya 4 dari 5 zon yang akan memberi mereka peluang untuk mendapatkan satu peluang di Mesin Claw HUAWEI. Di samping itu, pelanggan yang membeli HUAWEI nova 3 atau nova 3i semasa pameran bergerak akan menggandakan peluang mereka di Mesin Claw untuk memenangi hadiah eksklusif.

Di roadshow, pelawat boleh mengambil bahagian di sudut selfie atau mengambil bahagian dalam Kuiz Media Sosial HUAWEI untuk memenangi hadiah juga. Menambah keriuhan dalam roadshow adalah gerai kongsi dari AirAsia, Fitness Celebrity, VIU, Nestle Seroja, Red Bull dan Tong Garden.

Jadual Trak Nova Superstar HUAWEI seperti berikut:

NoLokasiTarikhMasa
1.Mydin Mall, Subang Jaya10 – 12 Ogos3 pm – 11 pm
2.Danga Bay, Johor Bahru*17 – 18 Ogos3 pm – 11 pm
3.Food Truck Park, Melaka
25 – 26 Ogos3 pm – 11 pm
4.Karnival Gegaria Media Prima, Putrajaya*
1 Sept3 pm – 11 pm
5.Stadium Darul Aman, Kedah7 – 8 Sept3 pm – 11 pm
6.AEON Kota Bahru, Kelantan14 – 15 Sept3 pm – 11 pm
7.Dataran Shahbandar, Terengganu21 – 22 Sept3 pm – 11 pm
8.Stadium Darul Makmur, Kuantan29 – 30 Sept3 pm – 11 pm

*Lokasi tepat akan diumumkan di facecook HUAWEI Mobile.

Untuk maklumat lanjut, sila layari https://consumer.huawei.com/my/ atau halaman Facebook rasmi HUAWEI www.facebook.com/HuaweiMobileMY,

Leave a Reply