WD-40 Untuk Raya Kali Ini – 5 Sebab Kenapa

5 sebab kenapa anda perlu mempunyai WD-40 untukRaya ini! |  Bulan Ramadhan akan bermula tidak lama lagi, menandakan sambutan Hari Raya Aidilfitri semakin hampir. Ini juga bermakna tiba masanya untuk memastikan kediaman anda adalah bersih dan bersedia untuk menghadapi musim perayaan besar ini!

DoorHinge_016

Namun, sebelum anda memulakannya, kami mengesyorkan supaya sekurang-kurangnya anda memiliki Produk Pelbagai Guna WD-40®. Kenapa? Nah, terdapat lebih 2,000 sebab mengapa botol biru ini menjadi barangan wajib ada di setiap rumah di seluruh dunia pada masa kini.

products_mup_family

dapur

Walau bagaimanapun, terdapat banyak sebab mengapa anda perlu memilikinya untuk memudahkan tugasan am. Oleh itu, kami telah memilih secara rawak lima daripada sebab utama yang bermain diminda anda, serta memikirkan tips terbaik untuk membantu anda membersihkan kediaman anda pada musim Raya ini. Antaranya ialah:

  • Pembersih Noda Kotoran Terbaik: Terdapat kotoran krayon di dinding anda ataupun kesan kopi di meja? anda hanya perlu menyembur Produk Pelbagai Guna ini di atas permukaan yang terkena kotoran terbabit dan gosokkannya dengan kain bersih!
  • Terbaik untuk mengilatkan kutleri, dekorasi besi/krom: Mengilatkan perkakasan dekorasi atau dapur anda supaya ia kelihatan baru semula hanya semudah dengan sembur dan gosok.
  • Pakar menanggalkan minyak: Adakah terdapat kesan minyak degil di tempat garaj kereta anda ? Hanya sembur, biarkan untuk beberapa minit dan lap sehingga bersih.
  • Berfungsi pada kesan kotoran di permukaan yang sukar dibersihkan: Adakah lantai jubin (dapur, bilik mandi, ruang tamu dan lain-lain) dicemari oleh kesan  kotoran ? Hanya sembur dan kemudian gosok untuk menanggalkan kotoran berkenaan.
  • Penyingkir gam yang telah kering, berkerak dan  kesan getah: Hanya sembur dan gosokkannya untuk hilangkan kesan yang degil. Jika terdapat kesan lama yang telah lama kering, sembur lebih sedikit dan teruskan gosok sehingga kesan itu luntur serta hilang.

Jelas sekali, anda akan yakin dengan keberkesanan Produk Pelbagai Guna WD-40 yang sangat berguna sebagai pembantu yang perlu ada di setiap rumah!

peeling-sticker

Tap2_016

Vallnord Practice-77

Jadi jangan mulakan kerja permbersihan anda tanpa produk ini di tangan. Percayalah, anda akan berterima kasih dengan kami nanti.

Untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut mengenai kelebihan barisan produk WD-40® yang boleh membantu anda, sila layari www.wd40.asia.

 


Mengenai Syarikat WD-40
Syarikat WD-40 adalah pembuat produk pelbagai guna yang sangat dipercayai, malah peralatan ini mesti ada dalam toolbox setiap rumah seluruh dunia. Jenama Amerika ini ditubuhkan pada 1953 sebagai anti karat, pelindung anti-corrosian untuk lapisan luar Atlas Missile  (peluru berpandu) dan ia diubah kepada produk penyelesaian yang pantas bagi membersih dan melindungi, melonggarkan bahagian yang berkarat, mengusir kelembapan dan lain-lain.

Produk syarikat WD-40 sentiasa menjadi pilihan mereka yang profesional dalam bidang penyelengaraan dan amatur DIY dalam kerja-kerja mereka .seperti perkakasan, industri, automotif , sukan, basikal dan jualan runcit. Hari ini produk ini  boleh diperolehi di seluruh dunia dalam pelbagai saiz dan pelbagai rangkaian produk baru seperti WD-40® Specialist, WD-40® BIKE dan WD-40® Specialist Automotive.

Rangkaian produk ini boleh diperolehi di kedai-kedai perkakasan seluruh negara. Untuk maklumat lanjut tentang produk, sila layari: www.wd40.asia

Leave a Reply