ASUS ROG Phone II Pre-Order Secara Eksklusif di Shopee

ASUS ROG Phone II Tiba

ASUS ROG Phone II Pre-Order Secara Eksklusif di Shopee | Yang dinanti-nanti dan ditunggu-tunggu lama kini akan tiba di Malaysia…. ROG Phone II akan membuat penampilan pada 16 Oktober ini! Anda boleh dapatkan set rasmi ROG Phone II dari kedai rasmi ASUS Mobile di Shopee.

ROG Phone II

Pre-Order di buka pada 14 & 15 Oktober 2019 dengan deposit RM999 sahaja dan anda hanya perlu mengikut langkah-langkah ini untuk memastikan anda dikalangan yang terawal membuat tempahan:

Langkah-langkah membeli ASUS ROG Phone II

ROG Phone II (12GB + 512GB) dilengkapi dengan ROG Kunai GamePad, Aeroactive Cooler II dan ROG Phone II Aero Case, semuanya PERCUMA. Bila “Checkout” pada Shopee pastikan anda menggunakan kod promo ROG2COIN untuk menikmati rebat tunai RM200. Semua pembelian Pre-Order mesti dilengkapkan dengan bayaran penuh pada 20 Oktober; jika tidak deposit tidak akan dikembalikan.

Di samping itu, pelanggan di Lembah Klang yang melengkapkan pembayaran pada 16 Oktober boleh menerima telefon mereka paling awal pada hari berikutnya. ROG Kunai GamePad akan dihantar secara berasingan kepada pelanggan selepas 11 November.

Jaminan Authentik:

Semua peranti ROG Phone II yang dijual di ASUS Mobile Official Store dijamin 100% set Malaysia asli; Waranti pengeluar tempatan digunapakai untuk peranti ini.

akan tiba di Malaysia ASUS ROG Phone II

Apa tunggu lagi, para gamers jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan peranti ROG Phone II di Shopee https://shopee.com.my/product/24805280/6700070383/

#ASUSMalaysia #ROGPhoneII

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *