FastX dibawakan kepada rakan media oleh Soft Space

FastX bersama rakan media

FastX dibawakan kepada rakan media oleh Soft Space | Sekuel Fast and Furios sudah ke-10 kini sudah ditayangkan di pawagam. Naz berpeluang untuk menonton FastX pada Rabu lepas di TGV One Utama yang ditaja secara eksklusif kepada rakan media oleh Soft Space Sdn Bhd. Seperti biasa memang banyak aksi-aksi yang menarik dan menghiburkan dalam siri FastX kali ini.

Trailer video – kredit youtube @TheFastSaga

Ok Naz tak nak jadi spoiler so just bagi sedikit ulasan tentang FastX ini…. Ayah Dante meninggal disebabkan oleh Dom Toretto pada filem Fast Five (2011). Kini, Dante ingin membalas dendam dengan membuat Dom sengsara dengan membunuh keluarga dan orang yang disayanginya. Dom cuba menyelamatkan keluarga dan orang yang disayanginya dari ancaman Dante. Itu saja dan pergi la tengok di pawagam yang terdekat.

Terima kasih kepada Soft Space Sdn Bhd, peneraju dunia dalam menyediakan penerimaan pembayaran Point of Sale (SoftPOS) berasaskan perisian, kerana telah menaja tayangan istimewa ini secara eksklusif kepada rakan media.

Soft Space Sdn Bhd - Menaja tayangan filem FastX

Soft Space Sdn Bhd sebagai yang pertama di dunia membangunkan SoftPOS dengan menggunakan PIN, penyelesaian utamanya, yang juga dikenali sebagai Fasstap, beroperasi pada semua sistem pengendalian -iOS, Android dan HarmonyOS untuk peranti pintar berdaya NFC.

Semuanya bermula dengan visi untuk membentuk semula cara pembayaran…

Apa itu Fasstap?

Fasstap: Penyelesaian Pembayaran Mudah Alih Lancar Anda!

FassTap = FastX

Mencari cara yang bebas kerumitan dan kos efektif untuk menerima pembayaran? Jangan lihat lebih jauh daripada Fasstap, aplikasi pembayaran mudah alih selamat berciri penuh yang direka khusus untuk telefon pintar berdaya NFC.

Dengan Fasstap, anda boleh menerima pembayaran kad tanpa sentuh dan dompet QR utama tanpa memerlukan sebarang terminal kad fizikal atau perkakasan tambahan.

Fasspay membawakan FastX kepada rakan media

Antara faedah-faedah Fasstap:

  • Penyelesaian Pembayaran Kos Berkesan: Lupakan tentang melabur dalam terminal pembayaran fizikal! Fasstap beroperasi dengan telefon pintar berkeupayaan NFC, menjadikannya alternatif yang menjimatkan kos. Cukup lengkapkan peniaga anda dengan telefon pintar NFC, yang mudah didapati dan mesra bajet.
  • Pangkalan Pelanggan Luas: Dengan Fasstap, anda boleh memanfaatkan pangkalan pelanggan yang luas. Ia menyokong pembayaran MyDebit tanpa sentuh, memenuhi keperluan 42 juta pemegang kad ATM MyDebit di Malaysia. Pelanggan boleh tap saja kad MyDebit mereka dengan mudah pada telefon pintar berdaya NFC peniaga anda yang dimuatkan dengan Fasstap untuk pengalaman pembayaran yang lancar. Selain itu, Fasstap menerima pembayaran e-dompet utama, termasuk DuitNow, memberikan pelanggan lebih banyak pilihan pembayaran melalui pengimbasan kod QR.
  • Pendaftaran dan Persediaan Mudah: Tiada lagi mesyuarat bersemuka dan kertas kerja yang membosankan. Peniaga boleh mendaftar dengan mudah dengan mengisi borang digital kami, memudahkan proses. Setelah diluluskan, peniaga menerima bukti kelayakan log masuk mereka melalui e-mel untuk mengakses aplikasi Fasstap, tersedia untuk dimuat turun di Google Play.
  • Mudah Alih: Sama ada anda mempunyai kedai fizikal atau beroperasi tanpa kedai, Fasstap direka untuk menjadi fleksibel. Terima pembayaran pada bila-bila masa, di mana-mana sahaja, asalkan anda mempunyai sambungan WiFi atau internet.
  • Selamat: Yakinlah, Fasstap mengutamakan keselamatan. Ia memenuhi keperluan keselamatan yang ketat dalam dasar Pengurusan Risiko dalam Teknologi Bank Negara Malaysia, melindungi pemegang kad dan data transaksi. Dengan Fasstap, kedua-dua peniaga dan pelanggan boleh mempercayai bahawa data mereka dilindungi dan mematuhi piawaian keselamatan kawal selia dan pembayaran. Penyulitan peringkat perkakasan memastikan tahap keselamatan tertinggi semasa transaksi dan menghalang sebarang kemungkinan kebocoran data atau percubaan menggodam daripada telefon pintar.

Alami dunia pembayaran mudah alih yang lancar dan selamat dengan Fasstap. Gunakan Fasstap hari ini dan ubah telefon pintar anda menjadi penyelesaian pembayaran berkuasa yang dipercayai oleh peniaga dan pelanggan. Ucapkan selamat tinggal kepada kos yang tidak perlu dan hello kepada transaksi mudah dengan Fasstap! Dengan Fasstap, anda boleh tap untuk bayar dan menyelesaikan pembayaran tanpa sentuh anda – lebih pantas, lebih selamat dan lebih mudah berbanding sebelum ini!

Thank you Soft Space dan Ms. Paris atas jemputan ini….

FastX - Rakan Media

Tentang Spft Space Sdn Bhd

Soft Space Sdn Bhd ditubuhkan pada 2012, antara pengendali SoftPOS terkemuka di dunia beribu pejabat di Kuala Lumpur, Malaysia. Soft Space memudahkan kerumitan infrastruktur kewangan dan mencipta ciri nilai tambah untuk perniagaan mengembangkan pertumbuhan perniagaan mereka. Dengan lebih 70 institusi kewangan dan rakan kongsi merentas 23 pasaran global yang mengguna-pakai sistem penyelesaian pembayarannya, Soft Space disokong oleh program Global Acceleration and Innovative Network (GAIN) MDEC dan menerima sokongan kewangan melalui Dana Strategik Pelaburan Domestik MIDA pada 2014. Pada 2018, Soft Space disenaraikan Ke-66 daripada 1000 syarikat dalam Laporan Khas ‘FT 1000: High Growth Companies in Asia Pacific’ Financial Times. Seterusnya pada tahun 2020, Soft Space juga diiktiraf sebagai salah satu Syarikat IDC yang terpantas berkembang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *