Francais Mobile Legends Bakal Didedahkan di Persidangan Global MOONTON Epicon 2019

Francais Mobile Legends Bakal Didedahkan di Persidangan Global MOONTON Epicon 2019 | Dalam beberapa tahun sahaja, Mobile Legends: Bang Bang (MLBB) telah berkembang menjadi fenomena yang meluas di seluruh dunia. Dengan lebih 500 juta muat turun dan 75 juta pengguna aktif bulanan di 139 negara, permainan pertempuran dalam talian berbilang pemain (MOBA) telah menjadi salah satu permainan mudah alih yang paling popular di dunia. Kini, semua pemain menanti-nantikan pengenalan pelan masa depan francais Mobile Legends di persidangan global MOONTON Epicon 2019: The Future Begins.

Moonton Epicon 2019

Persidangan global Epicon 2019 akan diadakan pada 18 Julai 2019 di Pusat Persidangan dan Acara Connexion di Nexus, Kuala Lumpur. MOONTON, pemaju Mobile Legends: Bang Bang akan menggunakan persidangan tahunan ini yang pertama untuk mengumumkan pelan pengembangan francais Mobile Legends, strategi memajukan e-sukan di seluruh dunia, serta membincangkan kejayaan permainan pertamanya.

Moonton Epicon 2019 Global Conference

Peminat francais Mobile Legends akan teruja dengan butiran-butiran baharu tentang Mobile Legends: Bang Bang versi 2.0, yang dikemaskinikan dengan peningkatan visual, enjin yang dipercepatkan dan pengalaman permainan yang lebih baik. Tambahan pula, pemain akan menikmati wira kegemaran mereka yang dikemaskini dengan kemahiran yang unik dan kebolehan yang dinaik tarafkan.

Walau bagaimanapun, itu tidak semua. MOONTON juga akan berkongsi maklumat eksklusif dan pratonton sekuel Mobile Legends: Adventure, permainan kad strategi RPG yang sedia untuk dimuat turun pada akhir bulan Julai 2019. Dalam Mobile Legends: Adventure, pemain dapat mengawal sebanyak lima wira pada satu masa dalam pertempuran posisi ini. Meskipun permainan Mobile Legends: Adventure bersifat kasual, pemain boleh mendapat pengalaman yang menyeronokkan dan ganjaran yang konsisten melalui sistem auto farming. Tambahan pula, permainan ini hanya memerlukan kebolehan internet yang minimum dan penggunaan storan peranti yang rendah.

Keterangan: MOONTON akan berkongsi maklumat baru tentang sekuel yang dinantikan, Mobile Legends: Adventure permainan strategi RPG.

Selain itu, sebagai permainan terkenal dalam adegan permainan global, MOONTON akan menjelaskan pelan memperluaskan industri e-sukan di pentas global. mengenai usaha masa depan dalam lebih banyak kejohanan e-sukan seperti Piala Dunia Mobile Legends: Bang Bang dan penyertaan mereka dalam Sukan Asia Tenggara 2019. Juga, pengumuman perkongsian perniagaan baru, kerjasama IP dan rancangan pasaran yang akan datang.

Nantikan berita menarik yang akan diumumkan pada pada 18 Julai 2019 di Epicon 2019 MOONTON – The Future Begins! Jangan ketinggalan dengan perkembangan sekuel permainan mudah alih yang terbesar di dunia Mobile Legends: Bang Bang. Layari halaman Facebook Mobile Legends: Adventure di https://www.facebook.com/MobileLegendsAdventure/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *