Gamers Malaysia Nikmati Muat Turun Permainan Premium Percuma

Lenovo Legion Gamers Malaysia

Gamers Malaysia Kini Dapat Nikmati Muat Turun Permainan Premium Percuma dengan Lenovo Legion dan Intel |  Berikutan pelancaran produk baru Lenovo Legion Family 2018 pada bulan Ogos, Lenovo terus meningkatkan pengalaman permainan untuk Gamers Malaysia dengan tawaran hebat. Pelanggan yang membeli mana-mana produk Lenovo Legion berasaskan Intel® Core™ i5 atau i7 dari sekarang hingga 31 Oktober 2018 di Lenovo Exclusive Stores (LES) dan kedai dalam talian akan diberi ganjaran dengan lebih daripada US$180 kod baucar permainan komputer untuk memuat turun permainan yang sangat digemari oleh komuniti permainan.

Gamers Malaysia Kini Dapat Nikmati Muat Turun Permainan Premium Percuma dengan Lenovo Legion dan Intel

Dengan menggunakan kod baucar permainan, pelanggan boleh memuat turun Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO), FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITION, Hello Neighbor, permainan komputer BattleUnknown’s Battlegrounds. Baucar ini juga boleh digunakan untuk membeli barang-barang dalam World of Tanks bernilai AS$21. Mana-mana pemain moden yang ingin tingkatkan kemahiran permainan mereka juga boleh menebus satu pelajaran percuma bernilai AS$15 dari seorang pelatih sukan profesional melalui Gamer Sensei dengan baucar. Gamer Sensei adalah platform esport dalam talian untuk pemain untuk mengambil pelajaran peribadi satu-dengan-satu dari jurulatih dan tutor esports profesional.

Penebusan Kod Baucar Permainan

Pelanggan boleh menebus kod baucar permainan mereka melalui cara ini:

  1. Pergi ke laman web Lenovo Legion, http://legion.lenovo.com/promotions/ dan isikan maklumat yang diperlukan selepas pembelian mana-mana produk berasaskan pemproses Intel® Core™ i5 atau i7 pada bulan September dan Oktober 2018.
  2. Lampirkan salinan bukti pembelian peranti Lenovo Legion yang layak semasa tempoh promosi.
  3. Tekan butang ‘Submit‘ dan satu e-mel dengan kod baucer akan dikeluarkan selepas mengesahkan penyertaan adalah sah.
  4. Setelah menerima e-mel dari Lenovo, pergi ke http://softwareoffer.intel.com dan masukkan kod baucer untuk memuat turun item pilihan anda.
  5. Dan selamat berhibur bermain permainan dengan Lenovo Legion dan Intel®!

Tempoh penyertaan untuk menebus kod baucer permainan ditutup pada 5 November 2018. Untuk maklumat lanjut mengenai promosi Lenovo Legion yang berkaitan, sila lawati legion.lenovo.com/promotions/.

“Sebagai sebahagian daripada usaha berterusan Lenovo untuk membawa produk inovatif dan meningkatkan pengalaman permainan untuk pemain, promosi ini menandakan inisiatif pertama kami selepas pelancaran produk Lenovo Legion 2018 untuk memberi ganjaran kepada pelanggan kami. Kami mahu membekalkan pemain kami dengan produk dan promosi untuk meningkatkan kemahiran permainan mereka, “kata Khoo Hung Chuan, Pengurus Besar Negara, Lenovo Malaysia.

Harga dan Ketersediaan

Pelanggan yang membeli sebarang produk Lenovo Legion berasaskan pemproses Intel® Core™ i5 atau i7 di Lenovo Exclusive Stores (LES) dan kedai dalam talian sepanjang bulan September dan Oktober 2018 layak untuk menebus kod baucer permainan komputer bernilai lebih daripada USD $ 180 muat turun satu siri permainan http://legion.lenovo.com/promotions/. Borang ini dikehendaki dikemukakan sebelum 5 November 2018.

Harap maklum bahawa promosi ini terpakai kepada semua Kedai Eksklusif Lenovo (LES) dan kedai dalam talian kecuali kedai-kedai Harvey Norman, Thundermatch dan SNS Network.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *