Harry Potter X Pandora Kembali Dengan 6 Charms Baru

Harry Potter X Pandora

Harry Potter X Pandora Kembali Dengan 6 Charms Baru | Bagi meneruskan kejayaan kerjasama dengan Warner Bros. Produk Pelanggan, Pandora memperkenalkan enam charms baru berilhamkan filem Harry Potter. Dilancarkan pada pertengahan Julai 2020, Pandora akan memperkenalkan koleksi  Harry Potter x Pandora dengan perhiasan baru yang diilhamkan oleh watak ikonik dan simbol dari filem Harry Potter. Produk ini, telah mendapat permintaan yang tinggi dari peminat Pandora di seluruh dunia, akan tersedia di semua Kedai Pandora dan kedai atas talian.

The Sorting Hat, symbol Hedwig and the Deathly Hallows, terkenal dalam buku dan filem Harry Potter dijadikan charms perak sterling buatan tangan. Hogwarts Acceptance Letter, Nimbus 2000 broomstick, round glasses dan lightning bolt scar yang terkenal juga dikeluarkan.

Harry Potter X Pandora - The Sorting Hat
Harry Potter X Pandora - Owl
Harry Potter X Pandora -
Harry Potter X Pandora - Hogwarts Acceptance Letter
Harry Potter X Pandora - HP Symbol
Nimbus 2000 broomstick, round glasses dan lightning bolt scar

Stephen Fairchild, Ketua SVP Pandora dan Pegawai Kreatif berkata mengenai produk baru: “Kami sangat gembira dengan kejayaan menghasilkan keluaran pertama barang kemas Harry Potter x Pandora, sesuatu yang dinanti-nantikan oleh peminat setelah bertahun-tahun memintanya. Terima kasih atas sambutan yang luar biasa dan permintaan yang tinggi dari pengguna, kami bercadang untuk menambah beberapa lagi koleksi charms baru yang pastiny peminat Harry Potter akan menghargai. Gaya baru ini mencerminkan beberapa simbol dan watak yang ikonik dan disayangi dari filem Harry Potter. Kami bangga dapat meneruskan kerjasama ini dan berkongsi dengan peminat di peringkat global.”

Produk baru ini akan menyertai barangan kemas dari koleksi yang pertama kali dilancarkan pada Oktober 2019, masing-masing dibuat dengan ketukangan yang sempurna dan ciri khas untuk perincian.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *