Adakah Anda Bakal Menjadi HONOR My Idol 2019?

HONOR My Idol Logo

Adakah Anda Bakal Menjadi ‘HONOR My Idol’ 2019? | Adakah anda mempunyai apa yang diperlukan untuk menjadi Duta Belia HONOR Malaysia? HONOR memanggil semua belia Malaysia untuk menyertai HONOR My Idol 2019 di mana pemenang akan berpeluang menjadi Duta Belia HONOR Malaysia*. Apa yang anda perlu lakukan adalah berkunjung ke HONOR 10 Lite Selfie Truck di mana-mana 10 perhentiannya, dan pos selfie sendiri yang paling mempesonakan. HONOR 10 Lite dilengkapi dengan kamera depan 24MP AI, #24Hrinstyle HONOR 10 Lite terjual 1,200 unit dalam tiga jam pertama, jadi anda boleh yakin telefon pintar ini adalah satu pengalaman yang bernilai. *tertaklu kepada terma dan syarat

Bagaimana untuk sertai?

Bermula dari 5 Mac sehingga 27 Mac 2019, perhatikan lori Selfie HONOR di 10 kampus universiti di seluruh negara, termasuk universiti terkemuka di Lembah Klang, Perak, Pahang dan Perlis. Mekanik untuk pertandingan ini mudah:

  • Peraduan ini terbuka kepada semua pelajar atas 18 tahun dari setiap kampus (senarai universiti yang terdapat di bawah)
  • Sila bertanya kepada petugas yang ramah di HONOR 10 Lite Selfie Truck apabila anda melihatnya!
  • Ambil selfie menggunakan HONOR 10 Lite yang terdapat di trak dan muat naik foto di Facebook atau Instagram menggunakan hashtag #HONORMYIDOL
  • Pelajar dari setiap kampus boleh mengundi peserta kegemaran mereka di papan pendahulu di Hihonor.com/my sehingga tiga kali sehari dengan mendaftar sebagai ahli di laman web ini.
  • Kedua-dua gambar yang paling disukai di media sosial dari setiap kampus (satu lelaki dan satu perempuan) akan menerima barangan HONOR eksklusif
  • Undian yang paling banyak di papan pendahulu setiap universiti akan dinobatkan sebagai Dewa (男 神) dan Dewi (女神) di kampus masing-masing dan juga akan berpeuang untuk gelaran Duta Belia HONOR, yang akan diumumkan di HONOR 10 acara finale Ultimate Selfie Truck. Tarikh akhir acara akan diumumkan di laman Facebook HONOR Malaysia, jadi pastikan anda mengikutinya.

Selain menjadi Duta Belia HONOR Malaysia, pemenang HONOR My Idol 2019 juga akan membawa pulang hadiah wang tunai RM10,000 HONOR 10 Lite dan akan dipaparkan di atas bahan media promosi.

HONOR My Idol tour

HONOR Tour Campus Lori Selfie

Bukan setakat itu sahaja! Anda peluang untuk bertemu penyanyi / penulis lagu Malaysia As’ad Motawh yang popular di lori Selfie Truck pertama di Universiti Malaya, Petaling Jaya, pada 5 Mac 2019. As’ad melonjak naik namanya dengan menyanyikan lagu antarabangsa Despacito, dan kemudian mengeluarkan lagu single berjudul Senyum, yang memperoleh 500,000 paparan dalam hanya 4 hari.

Lori Selfie HONOR juga dipenuhi dengan aktiviti yang menyeronokkan seperti pertandingan Spin & Win dan Cotton Candy Giveaway. Terdapat hadiah menarik yang untuk dimenangi untuk pelajar yang mengunjungi Lori Selfie seperti baucar HIHONOR khas, barangan dan baucar dari rakan rasmi HONOR My Idol Hermo. Para hadirin juga boleh mengundi untuk selfie kegemaran mereka.

Di bawah adalah senarai lokasi HONOR Truck Selfie:

Lokasi HONOR My Idol

Untuk maklumat lanjut mengenai HONOR Malaysia, layari http://hihonor.com/my, atau singgah ke laman Facebook rasmi mereka di https://www.facebook.com/HonorMY/ untuk kemas kini yang menarik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *