honor Play Dibuka Untuk Jualan Hari Ini

honor Play open for sale

honor Play Dibuka Untuk Pra-Tempahan Hari Ini |  Honor Malaysia hari ini membuka jualan untuk telefon pintar terbaru mereka honor Play secara dalam talian di kedai rasmi honor seperti hihonor, Shopee, Lazada, 11Street dan SenQ.

honor Play

Telefon pintar gaming revolusi terbaru yang dibina untuk semua orang dan akhirnya akan tiba esok. Honor Play adalah telefon pintar pertama yang dilengkapi dengan naik taraf GPU Turbo yang serba baru dan Chipset Perdana Kirin 970 AI Flagship pintar.

Jualan bermula hari ini di seluruh hihonor, Shopee, Lazada, SenQ dan 11street, dengan barangan eksklusif untuk dimenangi seperti berikut:

honor Play dijual hari ini
hadiah-hadiah menarik untuk pembeli honor Play
honor Play roadshow di IOI City Mall

Juga, jangan lupa untuk turun ke roadshow mereka dari hari ini hingga 14 Ogos 2018 di IOI City Mall untuk peluang anda memenangi hadiah menarik dengan setiap pembelian telefon pintar baru bernilai RM547*, sementara stok masa ada! Berikut ialah maklumat lanjut mengenai cawangan yang berpartisipasi di seluruh wilayah tengah, utara dan selatan: http://bit.ly/instoreroadshowparticipatingoutlets

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *