Kempen TikTok Rewards Dilancarkan TikTok Malaysia

TikTok Logo

Kempen TikTok Rewards Dilancarkan TikTok Malaysia | TikTok, destinasi utama untuk video mudah alih pendek telah berkolaborasi dengan jenama di pelbagai industri termasuk telekomunikasi, runcit, e-dagang, dan F&B untuk memulakan TikTok Rewards sepanjang bulan Ramadhan dan Raya. TikTok Rewards, yang pertama untuk TikTok Malaysia, bekerjasama dengan jenama barangan rumah seperti Colgate-Palmolive, foodpanda, Shopee, Yoodo, dimsum dan banyak lagi untuk membolehkan pengguna TikTok mengambil bahagian dalam aktiviti yang menyeronokkan dan menarik, dan diberi hadiah dengan mata ganjaran yang kemudian mereka dapat gunakan menebus hadiah dan promosi eksklusif masing-masing.

Cheah Sheau Mei, Pengurus Operasi Pengguna dan Kandungan, TikTok Malaysia menjelaskan, “Ramadan dan Hari Raya biasanya ketika kita melihat komuniti, rakan, dan keluarga berkumpul, yang mungkin berbeza bagi banyak orang tahun ini kerana wabak itu. Memandangkan keadaan semasa, kami ingin menjadikan tempoh ini sedikit lebih menarik untuk semua orang. Jenama yang kami bekerjasama telah mengumpulkan promosi dan tawaran eksklusif sebagai ganjaran sebagai pertukaran untuk aktiviti yang menyeronokkan. Ini adalah cara yang baik untuk terus bertunangan dan berhubung dengan keluarga dan rakan-rakan pada masa di mana jarak sosial diutamakan. “

TikTok Rewards sedang berlangsung dan akan berterusan sepanjang tempoh Raya hingga 7 Jun 2020. Pengguna TikTok hanya perlu mengakses salah satu kawasan di bawah ini dalam aplikasi itu sendiri: –
● Carian Kata Kunci “Ganjaran” di bar carian, atau
● Sepanduk di tab “Penemuan”

Setelah berada di halaman kempen, terdapat banyak aktiviti harian yang dapat dilakukan oleh pengguna TikTok, sebagai menggantikan mata ganjaran. Pengguna kemudian dapat menebus hadiah atau promosi eksklusif dengan mata terkumpul di bawah bahagian “Ganjaran Saya” dalam halaman kempen itu sendiri.

TikTok Rewards penebusan mata ganjaran

Jadi tunggu apa lagi? Muat turun TikTok sekarang dan mulakan memperoleh mata ganjaran hari ini!

TikTok terdapat di lebih dari 150 negara dan wilayah dalam 75 bahasa. Muat turun aplikasi TikTok melalui iOS atau Google Play.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *