LazAda Style Pertunjukkan Fesyen Raya Secara Live

Real-time Raya shopping at Lazada's livestreamed fashion show

LazAda Style Pertunjukkan Fesyen Raya Secara Live | Lazada Malaysia platform e-dagang dan destinasi gaya hidup terkemuka di Malaysia, akan memulakan kempen selama sebulan dengan pertunjukkan fesyen yang akan di strim secara langsung, LazAda Style pada 24 April 2019 ini. Pembeli boleh strim sendiri rancangan catwalk secara langsung itu melalui aplikasi Lazada, dan membeli produk yang diperagakan dalam masa nyata ketika model sedang berjalan di landasan. Acara itu akan menampilkan label tempatan termasuk Fazbulous oleh Fazura, Mawared dan Rumah Kebaya Bangsar serta persembahan oleh Dayang Nurfaizah, De Fam dan penyanyi Aisyah Aziz.

Ketua Pegawai Eksekutif Lazada Malaysia, Leo Chow, berkongsi kegembiraannya dalam mendedahkan persembahan yang akan datang, “Ini adalah bukti keupayaan teknologi kami dan komitmen kami untuk membawa Shoppertainment kepada para pelanggan kami. Ini mencerminkan kebiasaan pembeli dalam talian Malaysia yang semakin berkembang, dan dahaga mereka untuk kandungan dan pengalaman yang lebih mendalam hanya di tapak tangan mereka. “

Pertunjukan fesyen LazAda ini merupakan permulaan kepada kempen bulan Raya Raya Lazada, yang bermula dengan Festival Wanita pada 25 April 2019. Apabila setiap gaya dipersembahkan, produk yang dipakai oleh model akan muncul di bahagian bawah skrin. Dengan klik pada pop-up tersebut akan membawa anda ke laman produk di mana anda boleh menambah item tersebut ke troli anda, tanpa meninggalkan livestream tersebut. Jangan lupa untuk checkout pada tengah malam apabila Pesta Wanita 24 jam bermula.

LazAda Style - Festival Wanita

Pembeli juga boleh melihat semua produk yang akan dipaparkan di landasan dengan mengklik ikon beg membeli-belah di sebelah kiri bawah skrin. Jemput kawan-kawan untuk menonton livestream tersebut dengan mengklik ikon ‘Kongsi’ dan berinteraksi dengan pembeli lain melalui ciri sembang langsung.

Melalui pengalaman runaway yang pertama ini, Lazada melampaui sempadan dalam e-dagang di Malaysia, memandu Shoppertainment dan menyediakan pembeli dengan pengalaman yang menyeronokkan, interaktif dan menghiburkan secara langsung.

Jangan lupa pertunjukkan fesyen secara langsung LazAda Style melalui aplikasi Lazada pada 24 April ini jam 8 malam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *