Restoran Pandu Lalu KRR Pertama di Juru

RR-Juru-Drive-Thru-Image-A-1

Restoran Pandu Lalu KRR Pertama di Juru | Kenny Rogers Roasters (KRR) memperkenalkan restoran pandu lalu pertama di Juru yang menawarkan makanan yang cepat dan sihat bagi memudahkan orang Pulau Pinang yang mempunyai gaya hidup pantas. Restoran ini mengamalkan konsep grab-and-go untuk memastikan para tetamu dapat menikmati makanan lazat yang seimbang dengan cara yang cepat dan mudah.

Restoran Pandu Lalu KRR

Restoran pandu lalu KRR mempunyai ruang selesa 4,200 kaki persegi dan kapasiti tempat duduk untuk 156 orang. Berikutan penambahan dua restoran KRR terbaru, terdapat 83 buah restoran KRR termasuk KRR Express di seluruh negara.

Pengalaman pandu lalu membolehkan tetamu untuk melihat dan memilih pelbagai jenis hidangan pembuka selera, hidangan sampingan, hidangan utama (a la carte), pencuci mulut dan minuman sebagai pelengkap menu. Dalam masa terdekat, KRR akan memperkenalkan menu sarapan paginya di restoran KRR Juru Drive-Through.

Restoran Pandu Lalu KRR pertama di Juru

“Memandangkan kemudahan memainkan peranan yang besar pada hari ini, kami percaya bahawa rakan-rakan di Pulau Pinang dan para tetamu dari sekeliling kita akan dapat pengalaman melihat, memilih dan memesan makanan mereka mengikut selera mereka tanpa perlu meninggalkan kereta mereka atau menunggu dalam barisan semasa waktu puncak. Mengikut aspirasi kami sebagai penyokong makanan yang sihat, kami terus berusaha untuk membawa pelbagai menu kepada tetamu kami dan restoran ini menyediakan perkhidmatan eksklusif untuk mereka mencuba, “kata Kenny Thong, Pengurus Pemasaran Berjaya Roasters (M) Sdn. Bhd.

Dari sekarang dan seterusnya, tetamu boleh mendapatkan pelekat kereta KRR dengan membuat sebarang pembelian di restoran pemanduan KRR Juru*. Untuk meraikan pembukaan restoran baru ini, pemegang pelekat kereta KRR layak mendapat muffin percuma dengan pembelian KRR sebelum 31 Ogos 2019** dan satu siri KRR yang menarik menawarkan dengan perbelanjaan minimum sebanyak RM20 di restoran akan diperkenalkan selepas promosi pembukaan.

Untuk maklumat lanjut mengenai Kenny Rogers ROASTERS, sila hubungi 03 – 2119 9888. Anda juga boleh melawat www.krr.com.my atau berhubung dengan Kenny Rogers ROASTERS, sila hubungi 03 – 2119 9888. Anda juga boleh melawat www.krr.com.my atau berhubung dengan www.facebook.com/krrmalaysia.


ABOUT KENNY ROGERS ROASTERS

Kenny Rogers ROASTERS (“KRR”) was originally set up by popular Country and Western singer, Kenny Rogers, and former Governor of the state of Kentucky, John Y Brown Jr, in 1991. In April 2008, Berjaya Corp Bhd (BCorp) wholly owned subsidiary of ROASTERS Asia Pacific and master franchise for KRR fully acquired the chain’s parent, US-based NF Roasters. Berjaya Roasters (M) Sdn Bhd, a subsidiary of BFood and BCorp, is the operator for KRR chain of restaurants in Malaysia.

KRR is a multi-award winning mid-casual dining restaurant with rotisserie roasted chicken as its main core product complemented by a wide variety of wholesome choices. With 100 restaurants all over Malaysia, KRR has also expanded internationally and has restaurants operating in China, Indonesia, Philippines, Singapore, Bangladesh, Thailand, UAE, USA and India.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *