WhollyFitz Sambar Sharifah Sakinah Sebagai Duta Rasmi

WhollyFitz logo

WhollyFitz Sambar Sharifah Sakinah Sebagai Duta Rasmi | Semakin menawan dan berkeyakinan… Pihak pengurusan WhollyFitz dengan jayanya telah mengambil langkah proaktif dengan mengikat perjanjian dan seterusnya melantik Sharifah Sakinah untuk menjadi Duta Rasmi WhollyFitz & WhollyFitz Flush.

WhollyFitz sambar Sharifah Sakinah sebagai Duta

Perwatakan Sharifah Sakinah yang sentiasa cergas dan berkeyakinan membuatkan pihak pemasaran utama telah memilih ikon ini bagi mempromosikan Produk WhollyFitz dan WhollyFitz Flush. Disamping itu, langkah promosi ini dijalankan bagi memantapkan lagi lonjakan Kewangan dan seterusnya mencapai target jualan yang telah ditetapkan bagi Suku Ketiga Tahun 2020.

Pelancaran  WhollyFitz

Produk WhollyFitz masih menjalankan promosi berupa Voucher bernilai hampir RM50 Ribu untuk dimenangi dan WhollyFlush pula dengan penuh yakin menawarkan sebuah Kereta AXIA bagi 10 Ribu kotak pertama.

Produk WhollyFitz

Disamping pengenalan Duta, pihak pengurusan telah mengambil inisiatif dengan merasmikan program “18 Days Challenge Bersama Sakina ” bagi mencabar pengguna-penguna yang menghadapi masalah berat badan untuk mencuba dan menjadi “live testimonial” untuk dijadikan panduan dan memberi keyakinan buat pengguna yang masih ragu-ragu dengan keberkesanan produk ini.

Whollyfitz masih mengekalkan visi dan misi untuk membantu pengguna yang menghadapi masalah berat badan dengan cara mengurangkan selera makan, meningkatkan metabolisme badan, menambahkan tenaga dan formulasi terbaru dari whollyfitz.. terdapat pertambahan ekstrak buah lemon bagi membantu pengguna masa kini meningkatkan sistem imunisasi badan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *