HUAWEI nova 7 SE and HUAWEI FreeBuds 3i Bakal Tiba!

HUAWEI nova 7 SE_Green 8 (1)

HUAWEI nova 7 SE and HUAWEI FreeBuds 3i Bakal Tiba! | HUAWEI nova 7 SE bakal tiba kurang 24 jam lagi! Dengan harga tawaran hanya RM1,499, anda boleh mendapatkan telefon pintar Super Nova, Super Camera di HUAWEI Store dan HUAWEI Experience Stores (HES) di seluruh negara mulai esok, 19 Jun dan seterusnya. Bukan itu sahaja, HUAWEI FreeBuds 3i juga akan tersedia dengan harga RM399 sahaja!

HUAWEI nova 7 Series Promo

Sekiranya anda masih tercari-cari mendapatkan telefon pintar yang hebat….. maka HUAWEI nova 7 Series yang baru adalah jawapannya. Saksikan video ini untuk mengetahui sembilan sebab mengapa anda mesti mendapatkan HUAWEI nova 7 Series yang baru

HUAWEI nova 7 SE. Jualan Bermula 19 Jun di Seluruh Malaysia

[Satu Hari Lagi!] Jualan untuk HUAWEI nova 7 SE akan bermula esok, 19 Jun di seluruh Malaysia! Dapatkan HUAWEI nova 7 SE dengan harga hanya RM1,499 dan hadiah percuma bernilai sehingga RM1,256*!Lihat video 30 saat ini untuk mengetahui tentang Telefon Pintar 5G Paling Mampu Milik di Malaysia dan 9 sebab mengapa anda mesti dapatkan Siri HUAWEI nova 7 yang terbaharu. Like, kongsi dan komen sekarang untuk berpeluang memenangi HUAWEI nova 7 SE baru!Ini caranya:1. Ikuti kami di Facebook dan kongsikan post ini (Pastikan profil anda ditetapkan untuk tatapan umum atau 'public')2. Beritahu kami 3 sebab mengapa anda suka HUAWEI nova 7 SEPeraduan ini akan berakhir pada hari Ahad (21 Jun) jam 11.59 malamPemenang akan diumumkan pada hari Rabu (24 Jun). Semoga berjaya!Terma & Syarat : https://bit.ly/HUAWEInova7SETnCLihat lebih banyak spesifikasi tentang HUAWEI nova 7 SE: https://bit.ly/HUAWEInova7SE Atau lihat produk baru yang lain: https://bit.ly/HUAWEInewArrivalsJune#HUAWEI #HUAWEInova7SEMY #SocialGiveaway

Posted by Huawei Mobile on Rabu, 17 Jun 2020

Jadi, tunggu apa lagi? Dengan setiap pembelian HUAWEI nova 7 SE, anda berpeluang mendapatkan Triple Rewards:

  1. Hadiah percuma bernilai sehingga RM1,256!*
    HUAWEI Band 4*, HUAWEI Cloud Storage* – 15GB selama setahun, casing nova*, Huawei Video* (kategori bawah Dimsum) selama 3 bulan, HUAWEI Book* (sehingga 30 Nov 2020) & ganjaran Pusat Ahli bernilai sehingga RM1,000*
  2. Hadiah percuma dari HUAWEI AppGallery Carnival untuk setiap pembelian produk terpilih*
  3. Peluang untuk memenangi 1 daripada 3 Proton X70 sebagai hadiah utama cabutan bertuah di Karnival AppGallery HUAWEI*

*Tertakluk kepada terma dan syarat. Sementara stok masih ada.

Sertailah peraduan sosial yang luar biasa ini dari HUAWEI!

Anda juga boleh mencuba nasib untuk memenangi HUAWEI nova 7 SE yang baru menerusi peraduan klik, kongsi dan komen yang mudah! Ikutilah langka-langkah berikut:

  1. Tonton video berdurasi 30 saat mengenai 9 sebab utama mengapa anda harus menggunakan HUAWEI nova 7 Series
  2. Like halaman Facebook HUAWEI Malaysia
  3. Kongsi pos ini ke profil Facebook anda (ingat untuk menetapkan profil anda kepada umum!)
  4. Beritahu kami tiga ciri kegemaran anda mengenai HUAWEI nova 7 SE

Dengan hanya empat langkah mudah, anda mungkin mengambil gambar diri sendiri dengan HUAWEI nova 7 SE yang baru!

Peraduan berakhir pada 21 Jun 2020 pada 11:59 malam Jadi, jangan tunggu lagi…. Cepat! Cepat! Cepat!
Pemenang akan diumumkan pada 24 Jun 2020! Semoga berjaya!

HUAWEI AppGalery

Dengan semua ciri luar biasa ini untuk memberi anda pengalaman segar, menghiburkan, dan bermanfaat, kini anda boleh mendapatkan sebahagian besar aplikasi kegemaran seperti Maybank2u, Shopee, Lazada dan banyak lagi dari HUAWEI AppGallery di HUAWEI nova 7 SE sekarang. Anda boleh mendapatkan video untuk dikongsi di platform media sosial anda di sini [klik].

Raikan Dengan Karnival HUAWEI AppGallery

Salah satu perayaan terbesar, Karnival AppGallery HUAWEI telah kembali! Mulai esok hingga 30 Jun, belanjakan diri anda dengan tawaran hebat dan berpeluang memenangi hadiah cabutan bertuah dengan nilai keseluruhan sehingga RM2 juta! Terdapat di semua HUAWEI Experience Stores (HES), hadiah-hadiah yang luar biasa termasuk tiga Proton X70s, dan 500 skuter elektrik.

Sekiranya anda tidak sabar sehingga 19 Jun, anda boleh pergi ke Kedai HUAWEI untuk mendapatkan baucar bernilai RM160! Tunggu apa lagi, Proton X70 mungkin menjadi milik anda!

Ganjaran Keahlian HUAWEI

Peminat HUAWEI bergembira lah! Dengan setiap pembelian HUAWEI nova 7 SE, pelanggan akan kenyang dengan makanan yang enak dan mendapat makanan yang luar biasa, bernilai sehingga RM1,000 ! tertakluk pada terma dan syarat. Dengan rakan kongsi seperti AirAsia Big, Baskin Robbin’s, Domino’s Pizza, Puma, Texas Chicken, Lazada, Free Fire dan banyak lagi.

Memilikinya Dengan Mudah Hari Ini!

Sekiranya anda memikirkan gajet baru tetapi bimbang dengan kosnya, jangan risau, kerana HUAWEI telah hadir dengan program khas HUAWEI Together 2020, yang akan membolehkan anda memiliki peranti HUAWEI yang unggul dengan harga mulai dari RM5.20 sehari, tertakluk pada terma dan syarat.

[1] For selected products only. Terms and conditions apply.

Pelan ansuran tanpa faedah ini ditawarkan menerusi rancangan 6 bulan dan 12 bulan. Anda bahkan boleh memilih gabungan alat yang sudah dibundel atau menyesuaikan sendiri untuk memenuhi semua keperluan gaya hidup anda. Yang paling penting, rancangan ini membolehkan anda menampung perbelanjaan bulanan anda, dan anda akan dapat memperoleh faedah daripada terus berhubung dan dalam perjalanan, sama ada anda seorang profesional perniagaan, pemain atau pelajar. Untuk maklumat lebih lanjut mengenai program HUAWEI Together 2020: https://huaweitogether2020.3ex.com.my/

Jenguk-jenguk la ke halaman Facebook HUAWEI untuk maklumat lebih lanjut mengenai HUAWEI nova 7 Series baru di www.facebook.com/HUAWEIMobileMY.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *