JOOX Bawakan Anugerah Muzik Melon (MMA) dan Anugerah Muzik Mnet Asia (MAMA) 2019

joox logo

JOOX Bawakan Anugerah Muzik Melon (MMA) dan Anugerah Muzik Mnet Asia (MAMA) 2019 | Tiada cara lain yang lebih baik untuk mengakhiri akhir tahun anda selain dari menyanyi dan menari dengan idola K-Pop tercinta anda! JOOX, aplikasi aliran muzik Asia yang paling popular dengan koleksi K-Pop terkaya, akan menutupi tirai 2019 dengan dua penghargaan muzik Korea akhir tahun: Anugerah Muzik Melon (MMA) dan Mnet Asia Music Awards (MAMA) 2019 untuk pengguna JOOX Malaysia!

JOOX bawakan MMA dan MAMA 2019

JOOX akan menyiarkan kedua-dua anugerah muzik terbesar dan yang paling berprestij di Korea iaitu MMA untuk tahun kelima berturut-turut (eksklusif untuk pengguna JOOX) dan MAMA 2019 untuk tahun keempat berturut-turut, yang menonjolkan komitmennya untuk menawarkan perjalanan muzik bernilai kepada pengguna dengan menyediakan  pengalaman hiburan muzik yang berbeza dan memberi peminat K-Pop berpeluang untuk menari, berhibur dan menyorak dirumah mereka sendiri atau betul-betul di hadapan idola mereka! Kedua-dua program ini akan menyediakan subtitle dalam Bahasa Cina dan Bahasa Inggeris bagi keselesaan dan kemudahan peminat Kpop di Malaysia.

Artis K-Pop kegemaran anda bakal mengegarkan suasana di Gocheok Sky Dome pada 30 November, dengan barisan penghibur bintang termasuk BTS, MAMAMOO, JANNABI, ChungHa and Heize! Peminat muzik K-Pop boleh menari dan berhibur dengan idola mereka melalui livestream eksklusif JOOX di telefon bimbit, desktop, atau di laman web. Anda tidak mahu ketinggalan persembahan bersejarah oleh BTS!         

Tandakan kalendar anda! Jadual Livestream pada 30 November adalah seperti berikut:

Malaysia
Majlis Anugerah 6 PM masa tempatan

MMA 2019

K-Pop telah tersebar dari Korea ke Jepun, kerana beberapa aksi muzik paling hangat dari Korea menyanyi, menari dan menawan ke Nagoya Dome pada 4 Disember! Merayakan babak ke-11 MAMA dengan konsep “The Next DIMENSION: MUSIC”, panggung pasti akan meletup dengan persembahan oleh BTS, GOT7, TWICE, MAMAMOO, Monsta X, ChungHa, Seventeen, dan juga penyanyi wanita terkenal dan penulis lagu Dua Lipa dari Britain, yang pernah bekerjasama dengan BLACKPINK tahun lepas!K-Pop telah tersebar dari Korea ke Jepun, kerana beberapa aksi muzik paling hangat dari Korea menyanyi, menari dan menawan ke Nagoya Dome pada 4 Disember! Merayakan babak ke-11 MAMA dengan konsep “The Next DIMENSION: MUSIC”, panggung pasti akan meletup dengan persembahan oleh BTS, GOT7, TWICE, MAMAMOO, Monsta X, ChungHa, Seventeen, dan juga penyanyi wanita terkenal dan penulis lagu Dua Lipa dari Britain, yang pernah bekerjasama dengan BLACKPINK tahun lepas!

Pencinta muzik JOOX boleh menyiarkannya secara eksklusif pada tarikh dan masa berikut:

  MAMA Japan (Disember 4)
Malaysia 6 PM masa tempatan

Bermula hari ini, anda boleh mengumpukanl syiling JOOX, dan menghantar hadiah-hadiah kepada idola-idola kesayangn anda di MMA dan MAMA 2019!

Demam K-Pop belum sembuh lagi? Nantikan keluaran lagi banyak muzik, acara dan program pada tahun 2020, yang dibawakan khas untuk anda oleh JOOX!

Pastikan kehangatan K-Pop anda terus membara! Nikmati muzik K-Pop kegemaran anda dan persembahan secara langsung pada bila-bila masa, di mana sahaja dengan memuat turun JOOX di telephone bimbit dan desktop melalui Apple App Store dan Google Play Store, atau JOOX website, atau mengakses laman web JOOX website. Muat turun sekarang untuk memulakan perjalanan muzik premium anda hari ini!

Muat turun sekarang untuk memulakan perjalanan muzik premium anda hari ini!

JOOX QR Code

JOOX adalah aplikasi streaming muzik yang paling dimuat turun di Hong Kong, Indonesia, Thailand dan Malaysia di Apple App Store dan Google Play Store. Sumber: App Annie, data tahunan sehingga Disember 2018.

Mengenai JOOX

JOOX adalah aplikasi muzik percuma yang diperbuat khas untuk pencinta muzik. Dengan lebih daripada 30 juta lagu dalam pustaka muziknya dari seluruh dunia, JOOX menghubungkan anda ke artis kegemaran anda, lagu, album dan senarai main yang diperibadikan. Pengguna dapat menemui muzik baru yang hebat dengan lagu dan stesen radio yang disyorkan yang sesuai dengan rasa dan suasana hati anda. JOOX kini boleh didapati di iOS, Android dan Desktop (Windows / Mac), yang membolehkan pengguna menikmati pengalaman muzik percuma yang berkualiti tinggi pada bila-bila masa, di mana sahaja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *