Nestlé Menyebarkan Kemakmuran Melalui Peraduan Nestlé Niu Year

Nestle Niu Year pix

Nestlé Menyebarkan Kemakmuran Melalui Peraduan Nestlé Niu Year | Dengan Tahun Lembu yang semakin hampir, Nestlé menyebarkan kemakmuran untuk majlis yang menguntungkan dengan Peraduan Nestlé Niu Year yang menarik, yang menawarkan peluang kepada rakyat Malaysia untuk memenangi hadiah hebat bernilai lebih dari RM900,000!

Peraduan Nestlé Niu Year Banner

Hanya dengan membeli produk Nestlé Ready-to-Drink (RTD) terpilih bernilai RM5, tersedia dalam format mudah seperti minuman dalam tin, botol dan pek UHT semasa tempoh peraduan dari 8 Januari hingga 8 Mac 2021, lapan peserta bertuah akan bertanding berpeluang memenangi Hadiah Utama SUV Proton X50 serba baru yang dinanti-nantikan, dengan lapan unit untuk hadiah bernilai RM79,000 setiap satu! Di samping itu, dengan memberikan lebih banyak peluang untuk menang, hadiah wang tunai mingguan sebanyak RM2,888 dan RM888 akan diberikan kepada 16 pemenang hadiah saguhati tempat pertama dan 240 pemenang hadiah saguhati masing-masing.

Peraduan Nestlé Niu Year - Minum dan Menang

April Wong, Pegawai Eksekutif Perniagaan, Unit Perniagaan Sedia untuk Minum, Nestlé (Malaysia) Berhad berkata, “Untuk membantu menaikkan semangat dan meringankan beban rakyat Malaysia dalam masa yang sukar ini, kami ingin memulakan tahun yang lebih cerah dan berkongsi kebaikan untung dengan memberi hadiah kepada rakyat Malaysia dengan hadiah yang luar biasa ini! Memperingati masa istimewa permulaan baru ini dan mengeratkan ikatan dengan orang tersayang, melalui Peraduan Nestlé Niu Year, seluruh keluarga dapat menikmati pelbagai jenis minuman siap minum kami semasa perayaan perayaan. Kami berharap peraduan ini dapat membantu menyebarkan kebahagiaan dan kegembiraan ketika menyambut Tahun Baru Imlek. “

Memasuki peraduan itu mudah, dengan empat jenama Nestlé yang mengambil bahagian, iaitu MILO, NESCAFÉ, JUST MILK dan Nestlé Omega Plus, pengguna hanya perlu membeli produk JPJ bernilai RM5 dari mana-mana jenama dalam satu resit, termasuk maklumat yang diperlukan di resit dan hantarkan gambar resit melalui WhatsApp ke 018 228 6836. Juga tidak ada had bilangan penyertaan yang boleh dihantar oleh orang, jadi semakin banyak penyertaan yang dihantar, semakin tinggi peluang untuk menang! Peraduan ini terbuka untuk semua penduduk Malaysia di seluruh negara.

Peruncit yang mengambil bahagian termasuk pasar mini utama, pasar raya, pasar raya besar, pasar raya petrol, kedai serbaneka dan juga platform e-dagang, termasuk Lazada dan Shopee, di seluruh Malaysia yang memberikan resit rasmi sebagai bukti pembelian.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai peraduan Peraduan Nestlé Niu Year dan perincian bagaimana untuk mengambil bahagian dalam peraduan Huat ini, lihat https://www.dearnestle.com.my/event-and-happening/peraduan-nestle-rtd-niuyear.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *